Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Genereaza trafic organic pe internet in 6 pasi simpli

de Alexandra Popescu 22 Aug. 2014 3976
2.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mediul online ascunde o multitudine de secrete, iar antreprenorii sunt din ce in ce mai interesati sa le descopere pentru a-si imbunatati prezenta online. Groupon.com a efectuat de curand un experiment foarte interesant, menit sa ajute compania sa descopere importanta traficului organic: a dezindexat site-ul sau timp de sase ore pentru a afla cat de mult afecteaza acest lucru traficul. Astfel, s-a descoperit ca 60% din traficul sau direct este, de fapt, organic.

Pentru afacerile noi, dar si pentru cele deja dezvoltate, deopotriva, traficul organic este o resursa pretioasa. Vestea buna e ca exista modalitati de a folosi aceasta resursa in favoarea ta. Iata 6 pasi care te vor ajuta sa generezi trafic organic pentru website-ul afacerii tale.

1.    Aduna datele care te ajuta

Rapunsurile la sondaje, datele de consum, inregistrarile accesarilor site-ului, precum si analiza unor astfel de date te vor ajuta sa obtii o mai buna intelegere a publicului tau. Examineaza toate datele disponibile cu privire la vizitatorii site-ului tau si observa principalele tendinte.

2.    Construieste un proces constant de postare de continut

Foloseste datele colectate pentru a afla ceea ce vrea cu adevarat publicul tau si care sunt punctele sale sensibile.
Incepe cu un program consistent de stabilire a credibilitatii si de atragere a publicului. Creeaza un plan de marketing online solid si urmeaza-l. Potrivit Hubspot, brandurile care posteaza in mod constant 15 postari pe blog pe luna primesc 1200 de vizite suplimentare in comparatie cu companiile mai putin active.

3.    Dedica-te mesajelor transmise

Cu o intelegere clara asupra a ceea ce vrea publicul, urmatoarea piesa a puzzle-ului este continutul puternic. Potrivit unui studiu realizat de Content Marketing Institute, mai putin de 44 de procente din marketerii business-to-business au  o strategie de continut documentata. titlului. Fiecare element din continutul blogului constituie o oportunitate de a converti noi clienti si de a creste gradul de recunoastere al brandului.

4.    Optimizeaza si repeta

Daca continutul tau este gata, urmatorul pas este optimizarea sa. Optimizarea cuvintelor cheie si practicile SEO joaca un rol important in observarea continutului.
In loc sa folosesti cuvinte pe care si concurenta le foloseste, cauta cuvinte cheie long-tail si include-le in strategia ta. Include si un titlu atractiv, dar care sa nu dezvaluie intreaga poveste. Creeaza curiozitati care ghideaza cititorul sa citeasca articolul.

5.    Promoveaza

Concentreaza-te pe promovare. Prin intermediul acesteia este generat traficul organic.  Multe companii considera promovarea ca fiind publicarea articolului, videoclipului sau altor lucrari pe conturile social-media, unde nimeni nu este implicat.
Posteaza un articol convingator despre SEO, bloggeri, experti si alti membri influenti ai comunitatii din care apartine afacerea ta. Astfel poti atragere atentia publicului aditional.

6.    Repeta

Construirea traficului organic inseamna timp, dar o poti face in mod eficient cu ajutorul unei strategii coerente si a unei optimizari adecvate. Continutul de calitate, publicarile constante, optimizarea si promovarea agresiva sunt cheia obtinerii rezultatelor dorite.

    


Tags: internetafaceri onlineoptimizareseo

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Google: 60% din internet este dublicat

de Bianca Tila
28 Nov 2022
Mai mult de jumatate din site-urile care construiesc internetul mainstream sunt dubluri, potrivit Google. Acesta detine cel mai popular motor de...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Afaceri online care chiar fac bani

de Florin Amariei
18 Sep 2019
Sa pornesti o afacere n-a fost niciodata mai usor, avand in vedere oportunitatile pe care ni le aduce chiar in confortul casei noastre internetul....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]