Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

How to Web 2013 in noiembrie, la Bucuresti

de Matei Antonescu 12 Sep. 2013 2558
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Conferinta in cadrul careia poti sa inveti cum sa obtii profit din tehnologie se va desfasura in luna noiembrie, la Bucuresti. Este considerat a fi cel mai important eveniment din SE Europei, la capitolul inovatie, antreprenoriat si tehnologie.

In cadrul evenimentului vor fi prezenti mai mult de 40 de speakeri de pe 4 continente, noteaza Yoda.

Conferinta How To Web 2013 va acea loc pe 20 si 21 noiembrie, la Crystal Palace Ballrroms din Bucuresti. Evenimentul va oferi sfaturi pentru tinerii cu idei de afaceri in domeniul IT. Cei peste 800 de participanti asteptati in cadrul evenimentului vor avea ocazia sa descopere cele mai interesante studii de caz, sa descopere sistemele tehnologice noi si sa cunoasca reprezentanti ai domeniului tehnologic la nivel global.

Speakerii care vor vorbi in cadrul evenimentului au deja afaceri de succes si vor oferi participantilor informatii esentiale si sfaturi pentru ca acestia sa isi porneasca si sa isi administreze afacerile cu sanse maxime de succes.

"Cautam startupuri early stage, cu cel mult doi ani la activ si cel mult 100.000 de euro", spune Bogdan Iordache, fondator How to Web, citat de Yoda.  

Acesta a mai notat faptul ca la capitolul start-up-uri, tara noastra sta foarte bine. In acelasi timp, ca numar de companii, Romania a fost depasita de Bulgaria. Ca numar de companii, am fost depasiti de Bulgaria, datorita sustinerii guvernamentale de acolo. Ca succese, suntem depasiti de Ungaria, cu LogMeIn is Prezi. LogMeIn e cotat la bursa", explica Bogdan Iordache, fondator How to Web, citat de Yoda.


sursa foto:  www.2013.howtoweb.co


Tags: how to web 2013how to webafaceri itafaceri tehnologieafaceri inovatie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]