Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri online, afaceri profitabile in 2012, pentru internauti activi!

de Ilinca Dobrescu 14 Ian. 2012 3507
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri online se potrivesc internautilor activi, celor care surfeaza in mod activ pe internet si care cunosc mediul online ca in palma. Acest lucru nu poate fi contestat. Nu oricine poate sa porneasca idei de afaceri online care sa devina afaceri de succes si reusita vine din cunoastere, din experienta, din simtul orientarii pe platforma viitorului.

Haideti sa ne centram atentie catre 3 idei de afaceri online potrivite pentru 2012, 3 afaceri profitabile pentru profesionistii din online:

1. Cronici de bloguri pe nise si sub-nise - idei de afaceri online, afaceri profitabile in 2012. Blogging-ul a devenit un sector de mare interes si pentru romani si acest lucru nu poate fi contestat de nimeni. Viitorul blogging-ului nu arata deloc rau si unele dintre cele mai bune idei de afaceri online se nasc din acest domeniu activ pentru mediul business.

Puteti sa oferiti informatii corecte pentru cei care cauta sa cerceteze piata de blogging si care doresc o etalare bine actualizata a blogurilor pe anumite nise si sub-nise. Spre exemplu, multi cauta blogurile de afaceri sau pe cele centrate pe retete culinare. In loc sa stam sa le cautam noi, manual, in motoare de cautare, un site complex poate urma aceasta sarcina, spre folosul cautatorilor.

2. Cronici de website-uri pe nise si sub-nise - idei de afaceri online, afaceri profitabile in 2012. La fel ca si blogurile, si website-urile sunt cautate in nisele si sub-nisele de cel mai larg interes. Cei care doresc sa isi lanseze un site noi vor avea nevoie de aceste informatii si cei care pur si simplu doresc mai multe informatii din mediul lor de specialitate (marketing, management, resurse umane, politica, afaceri, ingrijirea copiilor, cronici pe film si de carte samd) vor fi si ei "consumatori" pentru serviciile dvs. Si acestea sunt idei de afaceri online pe care le puteti valorifica in 2012, idei de afaceri online care va cer investitii solide de timp si investitii mici de bani.

3. Director de articole gratuite - idei de afaceri online, afaceri profitabile in 2012. In Romania nu putem discuta despre un trend chiar atat de bine inradacinat, in ceea ce priveste utilizarea directoarelor de articole gratuite. Acestea ajuta la promivarea online pentru diverse firme si companii, pentru freelanceri si nu numai. Investitiile in aceste idei de afaceri online sunt mici in ceea ce priveste partea financiara si mari in ceea ce priveste timpul pe care il veti petrece in fata calculatoarelor.


Mai aveti si alte idei de afaceri online pe care doriti sa le puneti in aplicare in 2012? Lasati-ne un comentariu si noi il vom analiza!


Tags: idei de afaceri onlineidei de afaceriidei afaceriafaceriafaceri profitabileafaceri 2012

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]