Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri online in 2013 - Comert cu magazine online la cheie!

de Adela Simonescu 03 Dec. 2012 5672
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Numeroase idei de afacweri online merita toata atentia noastra in 2013. Sunt idei care chiar pot oferi profit in 2013 si nu numai, pe baza unor cereri impresionante pentru produse si servicii populare. Un astfel de produs este si ... magazinul online la cheie.

Magazinele online la cheie sunt platforme deja finalizate si gata sa fie utilizate de catre cei care au nevoie de platforme gata pentru comert online.

Cum se pune in practica o astfel de idee de afacere online? Avem nevoie de specialistii care sa ne ajute cu realizarea platformelor de magazine online. Tineti minte ca varietatea reprezinta un factor decisiv pentru succesul acestei afaceri. Asa ca realizati cat mai multe modele de platforme de magazine online, tinand cont de profilul clientilor ideali.

De asemenea, avem nevoie de strategii clare de promovare in mediul online. Consolidati-va un magazin online bine pus la punct, o pagina de Facebook, conturi pe Twitter, LinkedIn si nu numai. Aceste unelte va vor ajuta sa raspanditi vorba despre serviciile pe care le oferiti in randul unei audiente-tinta extrem de largi.

De ce capital avem nevoie pentru a valorifica aceasta idee de afacere? Un capital de minim 10.000 de euro este necesar pentru un start-up in forta. Aceasta suma de bani va este necesara pentru acoperirea cheltuielilor cu salarizarea, cu promovarea serviciilor, cu respectarea legislatiei in vigoare si pana la atingerea pragului de rentabilitate.

Care sunt cei trei factori decisivi pentru succesul acestei idei de afaceri online? Tineti cont ca veti avea nevoie de un plan de afaceri complet, de promovare constanta si de ... specialisti in programare si web design. Nu uitati faptul ca orice platforma de magazin online care sanse mari de succes atunci cand raportul de calitate il intalneste pe cel de pret corect!


Mult succes si nu ezitati sa ne adresati intrebari referitoare la aceste idei de afaceri online in casuta de comentarii!


sursa foto: www.sxc.hu




Tags: idei de afaceri onlineidei de afaceriidei afacericomert cu platforme de magazine onlinecomert cu magazine online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri gandite pentru 2019

de Florin Amariei
11 Feb 2019
Noul an nu a schimbat multe, insa in 2019 se vor confirma cateva anticipari pe care oamenii le-au avut sau pregatit pana acum. Asta inseamna ca te...

7 idei de afaceri care pot fi pornite aproape gratuit

de Florin Amariei
18 Mai 2021
Ideile de afaceri sunt multe si aproximativ 99% dintre ele costa sume importante de bani pentru a fi pornite. Aici, insa, ne vom concentra pe acele...

4 idei de afaceri unice care pot avea succes in Romania

de Florin Amariei
21 Nov 2019
Ideile de afaceri sunt multe, insa cele care functioneaza cu adevarat sunt putine. Iata 4 idei de afaceri unice care pot avea succes in Romania....

5 Idei de afaceri online pentru inceputul anului 2019

de Camelia Diaconu
31 Dec 2018
Platformele online ofera o gama variata de oportunitati de afaceri. Poti foarte usor sa pui bazele unei afaceri care sa reziste in timp si care sa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]