Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri online pentru profituri serioase in 2012

de Ilinca Dobrescu 23 Ian. 2012 4327
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri online care se bucura deja de succes ne spun sa ne implicam si noi in acest domeniu. Vedem peste tot antreprenori care valorifica oportunitatile de afaceri oferite de mediul online si stim ca succesul nu vine niciodata usor si simplu. Uneori este nevoie de capital solid de investitii, de investitii serioase de timp, de energie, de creativitate si originalitate pentru succes in mediul business.

Haideti sa verificam 3 idei de afaceri online pe care le putem valorifica in 2012, pentru profituri serioase:

1. Comert de laptop-uri second hand - idei de afaceri online in 2012, afaceri profitabile in Romania. Laptop-urile au devenit noile computere. Majoritatea internautilor isi doresc un laptop, daca nu detin deja unul si sunt multi cei care cauta sa si le schimbe la interval rapid. Cautam laptop-uri, insa vrem preturi mici si nu ne deranjeaza daca dam peste produse deja folosite, peste produse cu mici zgarieturi sau un pixel lipsa.

Pentru multi, aceste lucruri nu mai conteaza si reducerile de pret fac afacerile si mai profitabile pentru cei care doresc sa valorifice aceste idei de afaceri online in 2012. Per total, pe timp de criza, magazinele online care comercializeaza produse second hand, fie ele laptop-uri, calculatoare, componente IT, piese auto sau obiecte vestimentare si jucarii, reprezinta idei de afaceri online profitabile.

2. Proiectare de aplicatii pentru domeniul resurselor umane - idei de afaceri online in 2012, afaceri profitabile in Romania. Domeniul resurselor umane, ca si domeniul contabilitatii, este unul ce functioneaza pe baza aplicatiilor care faciliteaza activitatea profesionistilor din domeniu.

In prezent, se lucreaza doar in mod automatizat, pe baza aplicatiilor si software-urilor care prezinta functionalitate, rapiditate, putere mare de stocare si functii complexe de backup de date. Si acestea sunt idei de afaceri online potrivite pentru cei care detin cunostintele necesare si experienta de lucru care sa ii conduca spre cele mai viabile aplicatii.

3. Organizare de focus-grupuri - idei de afaceri online in 2012, afaceri profitabile in Romania. Focus-grup-urile reprezinta oportunitati excelente prin care putem face rost de feedback valoros pentru mersul afacerilor noastre. Vrem sa lansam o linie de produse cosmetice, un nou iaurt sau un aparat pentru fitness si nu putem face nicio miscare pana cand nu stim care sunt parerile consumatorilor noastri ideali, consumatorilor nostri tinta.

Cei care doresc sa se implice in aceste idei de afaceri online au nevoie de un website care sa recruteze clientii potriviti si sa ii plaseze catre companiile care cauta sa obtina informatii esentiale din partea audientei lor tinta.


Tags: idei de afaceri onlineidei de afaceriidei afaceriafaceri profitabileafaceriafaceri in romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]