Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ideile de afaceri online care ne pot imbogati in 2012

de Ilinca Dobrescu 28 Dec. 2011 3083
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri online au imbogatit numeroase persoane care au prins o viziune favorabila asupra mediului online. Au inteles faptul ca mediul online reprezinta viitorul si faptul ca majoritatea consumatorilor se afla aici. Iata o adevarata “piata de desfacere” la dispozitia noastra, o audienta larga si cu interese in diverse domenii. Cei mai inteligenti se vor orienta si catre mici idei de afaceri online, catre acele proiecte cu mari deschideri la orizont.

Iata 3 idei de afaceri online care ne pot aduce mai multi bani in 2012:

1. Agentie de copywriteri - idei de afaceri online, idei de afaceri de succes in 2012. Copywriterii sunt profesionistii care valorifica continutul unei pagini de site, cei care redacteaza text pentru reclame si nu numai.

Copywriterii sunt la mare cautare, mai ales acum cand majoritatea detinatorilor de website-uri sau de bloguri inteleg cat de important este continutul si cum trebuie acesta sa vanda de bine catre audientele caruia se adreseaza. Sunt idei de afaceri mici, idei de afaceri online care se pot dovedi foarte profitabile si care depind de calitatea optimizarii site-ului dvs pentru cautarile motoarelor.

2. Agentie de consultanta in social media - idei de afaceri online, idei de afaceri de succes in 2012.  Social media joaca un rol foarte important pentru multe companii mari si, de ce nu, ajuta mult si la ridicarea celor mai mici afaceri de la zero si pana la infinit. Social media ne ajuta sa ne facem cunoscuti cand restul uneltelor de advertising sau de marketing nu ne sunt la indemana sau sunt prea scumpe.

Cei care se vor orienta catre aceste idei de afaceri online au nevoie de un website si de un blog afiliat, de specialisti in social media si de un specialist in SEO pentru acces la primele pagini din Google sau din alte motoare de cautare preferate de audientele dvs tinta.


3. Website sau blog cu sfaturi utile pentru cei loviti de criza - idei de afaceri online, idei de afaceri de succes in 2012. In afara sunt numeroase exemple pe care le gasim, exemple de site-uri si bloguri care au dat lovitura cu idei marunte si cu idei geniale, cu idei care au rezonat cu nevoile si dorintele vizitatorilor lor.

Sunt site-uri care ne invata cum sa economisim bani, site-uri care ne trimit la cele mai bune locuri cu reduceri, site-uri care impart cupoane de reduceri, site-uri care ne invata cum sa ne facem sapun in casa si cum sa preparam cine sanatoase si pranzuri ieftine din ingredientele pe care le avem in casa si cu efort minim.

 Per total, orice idei de afaceri online ati detine, ele trebuie sa rezolve nevoi si probleme, neajunsuri si dorinte. Cei care ne vor ajuta cel mai mult vor fi si cei mai rasplatiti.


Tags: idei de afaceri onlineidei de afaceriidei afaceriafaceriblogsocial mediacopywriter

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]