Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In lupta cu Google, Facebook isi face propriul motor de cautare

de Idei de afaceri 12 Mai. 2015 3961
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Conform independent.co.uk., Facebook urmeaza sa isi lanseze propriul motor de cautare. In acest fel, utilizatorii vor distribui in cadrul platformei continut gasit cu propriul motor de cautare.

Este cunoscut faptul ca, in prezent, utilizatorii Facebook trebuie sa copieze link-ul unui articol pe care vor sa il distribuie, pe care il adauga in caseta din pagina lor, pentru a distribui materialul.

Unii useri ai aplicatiei Facebook pentru dispozitive mobile care folosesc sistemul de operare iOS al Apple au primit optiunea „add a link” („adauga un link”, n.r.), la accesarea careia pot efectua o cautare pentru articole pe care sa le distribuie.

Accesarea optiunii ofera utilizatorului o caseta in care acesta introduce termenii dupa care va fi efectuata cautarea. Rezultatele afisate sunt sortate dupa probabilitatea de a fi distribuite, articolele mai noi si cele deja distribuite de alti utilizatori avand prioritate.

Utilizatorul poate alege un articol din lista, langa care pot adauga o actualizare a statusului, pozitia geografica sau un emoticon.

Cautarea online legata de partea de socializare are sansa sa devina punctul forte al Facebook in lupta cu Google, care nu are acces la aceleasi informatii referitor la articolele care sunt distribuite si de catre cine, relateaza independent.co.uk.

Facebook a devenit o sursa uriasa de trafic online pentru site-uri, iar usurarea procedurii de distribuire a unui articol va creste probabil si mai mult rolul platformei de socializare in ceea ce priveste mentinerea si dobandirea de public nou pentru site-uri.
Sursa: realitateabucuresti.ro



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: motor de cautarefacebookgooglemotor de cautare facebooksocializare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Google plateste site-uri pentru a utiliza instrumentele bazate pe AI

de Bianca Tila
28 Feb 2024
Google a realizat parteneriate cu mai multi publisheri, pe care ii plateste pentru a utiliza un instrument de AI in vederea publicarii continutului...

Google Maps primeste suportul inteligentei artificiale generative

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Google anunta ca va aduce inteligenta artificiala in Google Maps. Astfel, utilizatorii vor putea apela la aceasta pentru a descoperi locatii noi....

Google: Bard ar putea trece printr-o schimbare de nume

de Bianca Tila
07 Feb 2024
Bard, chatbot-ul prin care Google incearca sa concureze cu ChatGPT, ar urma sa treaca printr-o schimbare de nume. Google este in punctul de a...

Google isi imbunatateste functia de navigare auto

de Bianca Tila
17 Ian 2024
Google Maps va continua sa functioneze si in tunelurile lipsite de semnal GPS, datorita unei noi facilitati adaugate. Waze, cea de-a doua...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]