Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magazinul tau online inspira incredere clientilor?

de Victor Oancea 11 Mar. 2012 2880
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata un lucru care ar trebui sa puna pe ganduri pe toti detinatorii si reprezentantii magazinelor online. Studiile si statisticile efectuate de esantioane de internauti arata ca nu putem discuta despre comertul online ca despre un sector de incredere deplina. Sunt numeroase site-uri care ne pot aduce prejudicii, site-uri care ne pot frauda, site-uri care ne pot lua banii fara sa ne livreze produsele comandate.

Iata cum puteti dvs, ca detinator de magazin online sa va asigurati ca internautii nu vor abandona cosurile din lipsa de incredere:

1. Magazinele online prezinta mai multa incredere cand avem in footerul fiecarei pagini informatii referitoare la firma prin intermediul careia efectuam comert online.


2. Magazinele online care detin o pagina "Echipa noastra" se bucura de credibilitate sporita. Sa recunoastem ca nu toate magazinele online au o asemenea pagina care sa clasifice diversi profesionisti pe pozitiile ocupate. Am dori sa vedem un director de marketing, un manager superior, un sef al departamentului de customer care samd. Sunt necesare poze si descrierea pozitiei ocupate.

3. Magazinele online trebuie sa detina si o pagina care sa furnizeze toate datele de contact catre reprezentanti. Nu de putine ori se intampla ca un internaut sa doreasca sa primeasca mai multe informatii din partea unui reprezentant al firmei. Se poate sa vrem sa ne asiguram ca nu vom fi taxati in plus pentru serviciile de livrare, sa aflam mai multe detalii despre produse sau despre intervalul de timp in care ne vor fi livrate produsele. Asigurati-va ca detineti personal gata sa preia orice apel telefonic, la un program cat mai extins.

4. Nu neglijam nici faptul ca avem nevoie de fotografii clare si de calitate pentru produsele noastre si de descrieri cat mai detaliate.

5. Nu in ultimul rand, un forum ar fi excelent pentru cresterea increderii internautilor in magazinele noastre online. Ca si cumparatori, vrem sa aflam ce au de spus alte persoane care au achizitionat produsele care ne intereseaza si pe noi, care sunt parerile lor referitoare la serviciile pe care le presteaza firma, cat de multumiti sunt si daca vor mai efectua cumparaturi pe site-ul in cauza.


Tags: magazin onlinemagazin online credibilitateincredere onlineincredere comert online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

10 avantaje ale unui magazin online fata de unul fizic

de Idei de afaceri
01 Iun 2022
Magazinele online au cucerit piata in Romania si din ce in ce mai multi antreprenori aleg sa-si desfasoare afacerile pe Internet. Inainte de a te...

Cum sa ai succes cu un magazin online

de Alina Constantinescu
12 Feb 2018
O afacere pe internet poate fi un mijloc excelent de a castiga bani in 2018. Puteti alege domeniul care va pasioneaza, domeniile care genereaza...

Cum poti sa iti deschizi rapid un magazin online cu costuri minime

de Alina Constantinescu
27 Nov 2017
Internetul reprezinta o parte importanta din viata ta si cu siguranta te-ai gandit sa pornesti o afacere online. Daca vrei sa vorbim in cifre, atunci...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]