Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mai aveti loc in industria blog-urilor?

de Maria Nicutar 01 Iun. 2011 3663
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cine sunt blog-erii, cu ce se ocupa, cine are nevoie de ei si cati bani castiga? Cat de mare este industria blog-urilor si cat de mult se va dezvolta? De ce sunt blog-urile atat de populare si de ce vrem sa ne facem si noi unul?

Este timpul sa facem putina lumina in acest domeniu si am apelat la cei mai buni dintre cei mai buni pentru a ne lamuri.

Blog-erii sunt persoane care scriu continut atractiv pe blog-ul personal sau sunt cooptati de companii si firme pentru a le promova serviciile si produsele. Promovarea se face cu ajutorul reclamelor postate pe blog sau prin redactarea de texte publicitare. Se ajuta si de programele de advertising precum Google AdSense si astfel, castiga destui bani pentru a munci relaxati din comfortul casei lor.

Cea mai cunoscuta si folosita metoda de a scoate bani din blog-uri este de a va comercializa produsele si serviciile personale cu ajutorul lor. Numeroase blog-uri s-au constituit odata cu inceperea unei afaceri si proiectarea unui website. Blog-urile si website-urile merg formidabil impreuna, va sporesc vizibilitatea catre audienta dorita si va cresc sansele de succes in afacerea dvs.

O oportunitate profitabila pentru acesti artisti este si cea de a fi cooptati de publicatii online sau din presa scrisa. Blog-eri care s-au dovedit talentati si creativi si-au castigat deja locul in cadrul multor institutii jurnalistice.
O alta activitate  profitabila este cea de a scrie pentru un alt blog-er. Procesul este reciproc si astfel de redirectioneaza mai multi utilizatori catre blogul fiecaruia. Prin trafic mai intens spunem, de fapt, sanse mai mari de a te face vizibil catre numeroasele companii si afaceri care necesita promovare.

Si daca tot aveti trafic mai mare puteti sa va ajutati de programul Google AdSense si sa incepeti sa fiti platit pentru fiecare click al utilizatorilor pe reclame. Acesta este sistemul pay-per-click. Mai aveti la dispozitie si varianta CPM, cost-per-thousand, valabila pentru alte programe de advertising si care va platesc la fiecare mie de aparitii pe blog.

In final, va mai prezentam o mare sursa de profit pentru iubitorii de blog-uri. Proiectarea de teme si de template-uri pentru diferite platforme se dovedeste a fi mai banoasa decat s-ar fi asteptat. O tema variaza de la cativa euro la sute si nu sunt putini cei care le achizitioneaza pentru a-si spori aspectul si functionalitatea blog-urilor.

Sansele de reusita sunt numeroase dar trebuie sa va alegeti cu grija nisa pe care doriti sa va pozitionati. Aveti nevoie de o exprimare libera, simpla, de originalitate si de timp dedicat acestei afaceri.
 




Tags: blogblogeripromovare online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Venituri din YouTube. Strategii simple si eficiente de aplicat in 2024

de Bianca Tila
17 Apr 2024
YouTube este un site web dezvoltat pe Google, unde utilizatorii pot incarca si viziona materiale audio-video. Aceasta platforma a luat nastere in...

Google va oferi conectivitate prin satelit pentru mai multe dispozitive

de Bianca Tila
15 Apr 2024
Google vrea sa monteze modemuri care suporta conexiunile prin satelit pe mai multe dintre viitoarele sale dispozitive, inclusiv seria de...

Google va inchide One VPN

de Bianca Tila
12 Apr 2024
Google One VPN se va inchide, in ciuda faptului ca promitea un nivel suplimentar de securitate utilizatorilor platitori. Compania a anuntat ca va...

Disney Plus va bloca partajarea conturilor

de Bianca Tila
05 Apr 2024
Disney+ va incepe in luna iunie sa blocheze partajarea conturilor. Bob Iger, seful Disney, a confirmat intr-un interviu pentru CNBC ca serviciul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]