Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Meganews a dezvoltat primul stand print-on-demand!

de Ilinca Dobrescu 15 Aug. 2013 3217
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In Suedia s-a lansat primul stand economic si eco-friendly print-on-demand! Exact! Dupa cum bine banuiti, este vorba despre un stand unde poti sa iti printezi in doar cateva minute revistele glossy dorite. Print-ul este de calitate uimitoare si foarte rapid.

Servicii print-on-demand exista deja si ajuta autorii si publisherii sa economiseasca bani prin intermediul optiunii de a printa la comanda si doar atunci cand exista o cerere clara, noteaza Springwise.

Cu toate acestea, serviciile print-on-demand au ramas puternic ancorate in universitati, librarii si edituri. In premiera in lumea intreaga, Meganews aduce acest serviciu in randul consumatorilor, prin intermediul unei masinarii care printeaza reviste glossy in doar cateva minute.

Compania si-a lansat serviciul in Stockholm, unde trecatorii pot alege dintr-o mare varietate de reviste pe care le pot printa in doar cateva minute. tehnologia este oferita de Ricoh, o companie de printing din Japonia.

Mai mult, revistele sunt publicate cu toate retusarile, corectarile, modificarile pe care publisherii si editurile le transmit via online. Iata cum dispar problemele legate de returnarile de publicatii in care apar greseli sau care se cer modificate.

Nu in ultimul rand, Meganews nu aduce beneficii doar pentru marii publisheri, pentru marile edituri, ci si pentru micii publisheri care cauta optiuni mai simple si mai putin costisitoare de a-si lansa pe piata publicatiile!

O astfel de idee de afacere merita toata atentia si din partea investitorilor si din partea celor care au de gand sa puna bazele unei afaceri in 2013. Inspirati-va din aceste afaceri si veniti cu noi posibilitati de afaceri, cu afaceri inedite si care sa produca efecte pozitive in randul unei audiente-tinta uriase.


Mult succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: print-on-demandafacereafaceriafaceri suedia

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Instructiuni simple pentru protectie 100%. Transforma-ti afacerea intr-o fortareata imposibil de cucerit

de Idei de afaceri
25 Apr 2023
Prima regula pentru o protectie informatica eficienta este sa iti instalezi un antivirus performant, pe care sa il actualizezi periodic. O alta...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]