Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mica afacere online - Ce poti cumpara sau vinde pe eBay?

de Dragos Craciun 13 Feb. 2015 11233
3.78 din 36 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Se poate vinde si cumpara aproape orice, cum ar fi: CD-uri cu muzica sau software, postere, timbre, obiecte pentru colectionari, decoratiuni, bijuterii, aparate casnice, aparate electronice, unelte, mobila, autoturisme si piese de schimb, imbracaminte, carti, obiecte industriale si comerciale, alimente, produse handmade s.a.m.d. Spre exemplu, produsele de artizanat romanesti se pot vinde foarte bine, sunt apreciate in afara.

Exista aici pe eBay un intreg univers, unele obiecte sunt unicate de mare valoare, altele insa sunt de aruncat direct la gunoi. In general, se pot scoate la licitatie orice fel de obiecte, cu conditia sa nu fie ilegale (cum ar fi piei sau blanuri de animale ocrotite, droguri, marfa de contrabanda, bani falsi s.a.) si sa nu contravina regulilor interne stabilite de eBay. Vanzatorii sunt intotdeauna obligati sa descrie obiectul pus in vanzare cat mai corect si pot introduce si fotografii ale obiectului, fiind responsabili pentru corectitudinea descrierii.

De asemenea, se pot scoate la vanzare sau licitatie si servicii, nu numai obiecte. Iata o oferta excentrica!

Romanul Alex Balasa, absolvent de studii superioare, pentru a-si putea castiga existenta, s-a pus la vanzare pe eBay, scrie Daily Mail.
Pretul pe care el il cere este de 60 de lire sterline (aproximativ 70 de euro) pentru opt ore de munca pe zi. Pe pagina sa se poate citi o lista de aptitudini personale precum si un mesaj pentru utilizatori: "Cumpara-ma si foloseste-ma... Merg oriunde in Marea Britanie".

"Cand eram tanar, am cheltuit banii pe studii in loc sa ma joc afara cu prietenii mei. Am invatat si acum sunt pregatit sa fac multe lucruri. Nu pot astepta sa se intample ceva, asa ca ma promovez pe eBay si incerc sa gasesc metode sa castig bani si sa am un venit lunar stabil. Vreau doar sa muncesc" a declarat Alex Balasa.

Creatorii handmade si nu numai, pot pune in pachetul cu produsul pe care au reusit sa-l vanda prin e-bay si o brosura cu toate produsele pe care le produc. Daca cumparatorul este interesat de ceea ce vindeti, cu siguranta el se va intoarce la profilul de pe eBay pentru a cumpara mai mult.

In plus, poti sa folosesti eBay-ul pentru a-ti crea un mailing list cu oamenii care sunt interesati de o anumita categorie de produse care se incadreaza domeniului de care te ocupi.

Poti fi si un fel de intermediar daca urmaresti produsele din magazinele care au scazut preturile. De aici poti lua diverse lucruri pentru a le vinde pe eBay. Trebuie insa, in prealabil sa intri pe eBay si sa studiezi piata. Vei ramane uimit de posibilitatile pe care le vei gasi.

Pe eBay se poate cumpara sau vinde orice iti trece prin cap dar nici chiar asa. In noul regulament al eBay, intrat vigoare la 1 septembrie, lista lucrurilor ce nu se pot vinde pe popularul serviciu de comert online s-a marit. Astfel, se interzice comercializarea de sfaturi, vraji, blesteme, incantatii, potiuni magice, rugaciuni, sfintiri, sesiuni de vindecare etc.


Tags: afaceriafaceri online onlinevanzarivanzare pe e-bayebay

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.78 din 5 - 36 voturi.

Articole conexe

Romania, in topul vanzarilor online din Europa

de Bianca Tila
29 Sep 2023
Romania ocupa locul al treilea intr-un clasament al vanzarilor online din Europa Centrala si de Est, cu un procent consolidat de 3,17% din PIB...

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

eBay intra in Romania cu o platforma pentru IMM

de Bianca Tila
23 Mai 2023
eBay este unul dintre cei mai mari jucatori globali din comertul online. Compania intra in tara cu scopul de a crea o platforma prin intermediul...

Vanzari record pentru Nintendo

de Bianca Tila
25 Nov 2022
Nintendo a realizat vanzari record cu ajutorul noilor sale jocuri Pokemon. Gigantul japonez a afisat cele mai bune rezultate la vanzari datorita...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]