Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microsoft lucreaza la smartwatch-ul care l-ar propulsa in competitie cu Apple, Samsung si Google!

de Adela Simonescu 15 Apr. 2013 2959
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Microsoft lucreaza la un smartwatch, au declarat furnizori ai grupului american, pregatindu-se astfel sa intre in competitie cu Apple, Samsung si Google, grei cu proiecte similare in curs de lansare, informeaza Mediafax.

In primul semestru al acestui an, Microsoft a cerut furnizorilor din Asia sa livreze componente pentru un eventual aparat ce se incadreaza in categoria ceasurilor inteligente, smartwatch-uri, au notat persoane din conducerea companiilor de furnizare, citate de Wall Street Journal.

Conform Mediafax, pentru prototipul in cauza, americanii au cerut ecrane de 3,8 cm. Sursele au mai informat faptul ca este posibil ca proiectul sa nu fie finalizat.

In momentul de fata, piata gadgeturilor ce pot fi purtate de utilizator se afla in expansiune puternica. Numerosi sunt jucatorii care incearca sa prinda acces la aceasta industrie in dezvoltare puternica si sa valorifice un nivel inalt de cerere.

Se cauta ceasurile inteligente, dotate cu functii numeroase, ochelarii cu tehnologie senzor si alte dispozitive ce pot detecta temperatura corpului, locatia geografice si care sa execute chiar comenzi vocale.

Firma de cercetare Gartner estimeaza piata gadget-urilor ce pot fi purtate la suma de 10 miliarde de dolari pana in anul 2016, informeaza Mediafax.

Iata o industrie in care putem incerca sa ne implicam, o industrie care cere, din pacate, infuzii serioase de capital. Cu toate acestea, cu eforturile potrivite, putem avea acces la nise sau sub-nise in care sa ne putem prezenta inovatiile, cu sanse maxime de succes si cu investitii banesti mai avantajoase.

La nevoie, romanii cu idei de gadgeturi inovative pot apela la ajutorul oferit de membrii incubatoarelor, de investitori si nu numai!

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: ceas inteligentsmartwatchsmartwatch applesmartwatch microsoft

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]