Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mind Aerobics iti transporta creierul in starea alpha. Tu esti inca prins in beta?

de Victor Oancea 08 Mar. 2013 3314
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Asculti CD-ul si uiti unde esti, uiti de probleme si de stres. Te relaxeaza cu adevarat, dar oare doar asta face? Haideti sa mergem putin in profunzime si sa aflam ce poate face de fapt aceasta muzica!

Pe scurt si intr-un limbaj cat mai simplist, muzica aceasta te ajuta sa iti aduci undele cerebrale intr-o zona a performantelor nebanuite. Cercetatorii ne tot spun de masuratorile lor asupra undelor cerebrale. Au descoperit ca diferitele tipuri de unde cerebrale corespund mai multor tipare de gandire.

Poate de aceea ne relaxam cand ascultam anumite melodii, ne crestem viteza de munca atunci cand ascultam alte melodii, ne emotionam pana la lacrimi cand le ascultam pe altele.

Si asta fac si melodiile Mind Aerobics. Folosesc acceasi tehnologie pe care celebrii oameni de stiinta au descoperit-o. Iata si ce spun specialistii din domeniu, cu privire la MindAerobics:

"Cei mai multi dintre noi petrecem intreaga viata prinsi in starea “beta”

Aceasta este starea de “zi cu zi”, cea in care probabil te afli chiar acum, cand citesti aceste randuri. Cu alte cuvinte, esti perfect constient/a, atent/a, asculti, procesezi informatii si iei diferite decizii. Insa, daca ramai in starea “beta” prea mult timp (asa cum se intampla cu cei mai multi dintre noi), creierul tau incepe sa… se uzeze. Acest fenomen se datoreaza faptul ca undele beta sunt asociate cu anxietatea, lipsa de armonie si discomfortul psihic.
 
Exista insa o solutie pentru a depasi aceasta stare:
 
Pur si simplu asculta Mind aerobics timp de doar 20 de minute! Astfel, iti vei transporta creierul in starea alpha, unde vei descoperi o explozie a capacitatii tale creative si a atentiei."

Nu suna rau deloc, trebuie sa recunoastem. Poate am avea nevoie de putin timp petrecut in starea alpha. Beta este destul de obositoare. Treci si tu in alpha cu ajutorul Mind Aerobics. Consulta pagina de prezentare si fa o investitie pe viata, viata ta>>>



Tags: mind aerobicsstare alphaalpha betacreier alpha

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]