Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul SSD-ului KC400, de 15 ori mai rapid decat un hard disk traditional

de Idei de afaceri 29 Ian. 2016 2728
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

S-a lansat SSD-ului KC400, un model de 15 ori mai rapid comparativ cu un hard disk traditional.

“Noul model are rolul de a ajuta companiile si utilizatorii profesionisti sa lucreze mai eficient. Produsul este recomandat si pentru mediul corporate, tehnologiile de protectie asigurand integritatea datelor”, a declarat Ariel Perez, SSD business manager, Kingston.

Avantajele SSD-ului KC400:

1. Modelul se remarca atunci cand ruleaza aplicatii ce necesita resurse mari de sistem, asigurand viteze superioare atat in lucrul cu fisiere compresate, cat si cu cele necompresate.

2. SSD-ul KC400 asigura o integritate end-to-end maxima si beneficiaza de tehnologiile SmartECC™ si SmartRefresh™ ce protejeaza datele impotriva erorilor de citire.

3. In cazul in care sunt detectate erori, structura datelor este restaurata in mod automat. Astfel, pentru situatia in care are loc, de exemplu, o pana de curent, datele stocate sunt protejate si vor putea fi restaurate prin intermediul unui sistem de management integrat in firmware-ul produsului.

4. Capacitate mare de stocare.
Destinat segmentului enterprise, Modelul foloseste un controller pe opt canale Phison PS3110-S10 si beneficiaza de un procesor cu patru nuclee. Capacitatea de stocare disponibila este de 128 GB, 256 GB, 512 GB si 1 TB.

“Centrele de date traditionale se confrunta cu o problema generala, cauzata de cerintele tehnologice tot mai mari ale utilizatorilor care cer latente din ce in ce mai mici.

Hard disk-urile nu mai pot asigura performantele necesare unei functionari optime, tinand cont de faptul ca un centru de date trebuie sa proceseze milioane de biti de date complexe.

KC400 este unul dintre cele mai performante SSD-uri enterprise, iar folosirea controller-ului PS3110-S10 asigura o integritate maxima a datelor.

Smart ECC este o noua tehnologie a RAID ECC si are rolul de a recupera date ce nu pot fi corectate. Astfel, atunci cand este detectata o pagina cu erori, iar sistemul de protectie ECC nu o poate corecta, aceasta va fi reconstruita de engine-ul Smart ECC”, a declarat Irina Suhai, Product Manager ELKOTech Romania.

SSD-ului KC400 a fost lansat ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente IT si solutii integrate.

Sursa: Comunicate d epresa ELKOTech Romania


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: ithard-diskssd kc400elkotech romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Google plateste site-uri pentru a utiliza instrumentele bazate pe AI

de Bianca Tila
28 Feb 2024
Google a realizat parteneriate cu mai multi publisheri, pe care ii plateste pentru a utiliza un instrument de AI in vederea publicarii continutului...

OpenAI prezinta un nou model lingvistic. Sora promite creatii video

de Bianca Tila
16 Feb 2024
OpenAI lucreaza la un nou model lingvistic care poate genera clipuri video pe baza comenzilor scrise. Noul model lingvistic text-to-video se...

Google elimina mai multe facilitati

de Bianca Tila
12 Ian 2024
Google vrea sa elimine 17 facilitati ale asistentului sau digital, din cauza ca nu sunt folosite de utilizatori. Compania va incepe din luna...

Bitcoin inregistreaza cresteri, dupa o decizie a justitiei privind un fond de bitcoin spot

de Bianca Tila
30 Aug 2023
Bitcoin a afisat cresteri, marti, fiind un maxim al ultimelor doua saptamani. Acest fapt s-a intamplat dupa ce un tribunal american a decis ca SEC...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]