Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Product Hunt: aplicatia care a acaparat atentia start-up-urilor din intreaga lume

de Alexandra Popescu 05 Sep. 2014 3694
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca esti un tehnician si construiesti lucruri, probabil stii despre Y Combinator Hacker News, o companie crowdsource unde utilizatorii posteaza linkuri legate de tehnologie, pe care oamenii le voteaza sau le comenteaza. Acum, o alta modalitate incurajeaza tehnologia si te tine conectat cu ea: The Product Hunt, o noua aplicatie iOS.

 
Aceasta iti deschide o fereastra catre o comunitate a start-up-urilor entuziaste, parinti adoptivi timpurii si investitori care contribuie cu linkuri si fac observatii cu privire la noile aplicatii, site-uri si produse hardware. 

Aplicatia, care are in lista de e-mail peste 51.000 de abonati si site-ul are 250.000 de utilizatori unici in ultimele 30 de zile, a fost lansata in a doua jumatate a lunii august, iar Apple a recomandat-o in categoria "Cea mai buna aplicatie noua". 
 
Iata de ce Product Hunt ar trebui verificat si de catre alti adepti:
 
Daca esti un constructor, ai nevoie sa ramai in topul tendintelor
 
Ideea Product Hunt a fost dezvoltata de CEO-ul Ryan Hoover, director de produs pentru o analiza de telefonie mobila din San Francisco si de platforma de marketing, unde a trebuit sa inteleaga constant piata, noile modele si ceea ce fac concurentii. El are si o pasiune pentru  explorarea noilor produse cu prieteni si alti antreprenori, ceea ce l-a determinat sa inceapa sa trimita o lista de e-mailuri unui grup de prieteni, care a crescut pana a ajuns la zeci de mii de destinatari, toti fiind interesati de ceea ce creeaza oamenii.

Hoover da drept exemplu construirea unei aplicatii de mesagerie sociala. El spune ca este in interesul tau sa stii toate aplicatiile de mesagerie sociala, dar nu doar din motive competitive, ci pentru a intelege ceea ce fac. Explorarea acestor aplicatii poate duce la idei noi si inspiratie.
 
Cand nu exista nicio poveste pentru a fi scrisa, stirile pot circula mai repede
 
Hoover spune ca, spre deosebire de site-urile mari de tehnologie care au de facut munca de cercetare si de scriere a povestilor despre produsele noi care vor intra pe piata, aproape 3.000 dintre curatorii de pe lista alba a Product Hunt doar posteaza un link catre pagina de destinatie a unui produs, asa ca acesta va obtine publicitate mai repede. Asa s-a intamplat si cu Taptalk, o platforma cu mesaje video si foto asemenea Snapchat, iar Silicon Valley a lovit Product Hit inainte sa fie observat de presa tech. Exista sute de oameni care vor sa posteze informatii noi si frumoase si doresc sa fie primii care fac acest lucru, asa ca prin Product Hunt se pot vedea inaintea altor site-uri.
 
Sa obtii caracteristicile produsului depinde de comunicarea buna si concisa a propunerii tale valoroasa 
 
Vrei sa iti vezi produsul in Product Hunt? Poti trimite un link catre produsul tau, dar daca nu esti un membru pe lista alba sau un Product Hunt, probabil nu il vei vedea prezentat. Care sunt acei oameni puternici, care publica produsele pe platforma? Este un sistem prin care membrii ii invita pe oamenii pe care ii respecta si in care au incredere. Au construit acest sistem pentru a nu exista oameni care sa strice imaginea. Este un mod care le asigura controlul asupra tuturor si prin care incurajeaza comunitatea sa se dezvolte. 
 
Asa ca, pentru ca produsul tau sa fie remarcat, construieste ceva convingator si interesant si comunica-l bine, astfel incat, daca cineva scaneaza o lista de noi produse si obtine rapid mai multe informatii, poate intelege mai usor valoarea propunerii doar uitandu-se la slogan.
 
Aplicatia disponibila si pentru Android va fi lansata in urmatoarea perioada.
 
Sursa: inc.com
 


Tags: afaceriaplicatiistart-upaplicatie start upsmartphoneproduct hunty combinator hacker news

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Suma record, cheltuita pe aplicatii in 2020

de Florin Amariei
06 Ian 2021
O suma record a fost cheltuita pe aplicatii pentru mobil in 2020, un semnal ca viitorul afacerilor profitabile va depinde de acest sector. Sensor...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]