Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

SEO pentru incepatori

de Maria Nicutar 09 Iul. 2011 3078
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Orice afacere care s-a extins sau planifica sa se extinda in mediul online are nevoie de un profesionst care sa implementeze o strategie eficienta de SEO. Redirectionarea unui numar cat mai mare de utilizatori catre website-urile de afaceri aduc deopotriva un grad sporit de vizibilitate si implicit, si un nivel al vanzarilor mai mare.

SEO(Search Engine Optimization) este o notiune care descrie modul in care continutul site-ului dvs este recunoscut de motoarele de cautare. Pentru a fi intre primele website-uri listate in cadrul unei cautari pe un motor este esential sa veniti cu o strategie care sa faca mai vizibili si mai usor de gasit.

Un site sustinut in mod constant de servicii de SEO optimizeaza modul in care robotii internauti va recunosc continutul, vi-l organizeaza in fisiere de date, il analizeaza si il fac relevant pentru o anumita cautare a unui utilizator.

Sa spunem ca detineti o afacere cu un magazin online ce comercializeaza produse cosmetice. Atunci cand un utilizator va tasta un set specific de cuvinte pe care dvs v-ati mapat intreaga strategie de SEO, website-ul dvs se va lista intre primele in lista de rezultate de pe motorul de cautare. Un website fara astfel de servicii de SEO nu se va remarca si, implicit, nu isi va creste nivelul de trafic atat de necesar.

Tehnicile de SEO nu se implementeaza intotdeauna cu ajutorul unui capital mare. De asemenea, puteti sa taiati din alte costuri alocate strategiilor de advertising si sa va centrati mai mult de SEO. In acest sens, SEO este asemanator cu advertising-ul si se dovedeste de succes atunci cand majoritatea clientilor dvs utilizeaza internetul in mod obisnuit.

In cazul in care bugetul va permite puteti sa recurgeti la cooptarea unui profesionist in domeniul SEO. De asemenea, exista si multe agentii care va pot optimiza intregul website, continutul sau pentru a fi recunoscut mai usor de catre motoarele de cautare.

Nu uitati ca orice website care se promoveaza cu ajutorul tehnicilor de SEO are nevoie de o continuitate a acestora pe un plan regulat. Cu alte cuvinte, aceasta munca de optimizare se face in mod constant pentru o profitabilitate de lunga durata.




Tags: seostrategii de seotehnici de seoservicii de seooptimizare websitesearch engine optimization

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]