Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 4 riscuri in afaceri online in domeniul marketing-ului afiliat!

de Ilinca Dobrescu 23 Apr. 2012 3683
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afaceri online sunt numeroase si multe par a fi extrem de simple. Este si cazul marketing-ului afiliat, un sector de care multi romani se intereseaza, un sector foarte atractiv. Multi il considera un sector plin de oportunitati de obtinere de profit pasiv.

Haideti sa vedem cat de pasiv este acest profit, care sunt eforturile de obtinere a veniturilor si care sunt cele mai mari riscuri:

1. Principalul risc pentru cei care doresc sa se implice in aceste afaceri online din domeniul marketing-ului afiliat este sa nu fie platiti.
Nimeni nu iti ofera garantia ca iti vei primi comisionul pe care il meriti, pentru care ai muncit. Exista numeroase "scam"-uri, tepe veritabile si care te pot usura de banii promisi. In consecinta, este nevoie de putina munca de cercetare si documentare pentru a intelege care sunt cele mai bune programe de afiliere.

2. Al doilea mare risc este sa alegi programul de afiliere nepotrivit. Sa nu neglijam faptul ca multi detinatori de website-uri aleg sa promoveze produse sau servicii care nu au nimic in comun cu tema principala pe care se discuta, pe care este construit si gandit site-ul in cauza. Alegeti programele de afiliere potrivite pentru subiectele pe care le atacati in mod constant pe website-ul dvs.

3. Un alt risc pentru cei care doresc sa conduca afaceri online in domeniul marketing-ului afiliat vine din directia schimbarilor de castig. Nimeni nu ne ofera garantia ca plata de astazi pentru un click va fi aceeasi cu cea de maine. Azi putem castiga cateva 20 de centi pentru un click si situatia se poate schimba foarte rapid si fara niciun fel de posibilitate de interventie din partea noastra.

4. Nu in ultimul rand, aceste afaceri online in domeniul marketing-ului afiliat presupun eforturi sustinute pentru identificarea de noi si noi programe potrivite. Este nevoie de timp si energie pentru a stabili care sunt cele mai bune produse si servicii pentru un anumite site, care sunt cele mai bune modalitati de afiliere ( PPC, conversie samd) si nu numai. La final, tragem linie si se poate sa aflam ca riscul de nerentabilitate este unul urias.


Tags: afaceri onlinemarketing afiliatprogram afiliereafaceri online marketing afiliat

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Afaceri online care chiar fac bani

de Florin Amariei
18 Sep 2019
Sa pornesti o afacere n-a fost niciodata mai usor, avand in vedere oportunitatile pe care ni le aduce chiar in confortul casei noastre internetul....

5 Idei de afaceri online pentru inceputul anului 2019

de Camelia Diaconu
31 Dec 2018
Platformele online ofera o gama variata de oportunitati de afaceri. Poti foarte usor sa pui bazele unei afaceri care sa reziste in timp si care sa...

Afaceri online - idei pentru o afacere profitabila pe internet

de Camelia Diaconu
02 Aug 2019
Mediul online avanseaza pe zi ce trece. Tehnologia ne uimeste si ne arata dispozitive care sunt create cu scopul de a ne usura munca, dar si de a ne...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]