Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 6 legi pentru succes in viata profesionala!

de Ilinca Dobrescu 09 Dec. 2013 2835
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Viata profesionala, fie ca este vorba despre cariera, fie ca este vorba despre o afacere prospera, trebuie sa ne ofere rezultate cat mai bune. De succesul de care ne bucuram in viata noastra profesionala depinde si succesul vietii noastre personale.

Iata cele mai importante 6 legi pentru succes in viata profesionala:

1. Nu te teme de noi provocari!
Nu ai cum sa progresezi daca nu iti impingi limitele, frontierele. Este esential sa ramai alert si entuziasmat. Accepta noi provocari si mentine o arie larga in ceea ce priveste natura sarcinilor si responsabilitatilor de care te ocupi.

Doar asa iti vei asigura agerimea si prospetimea mentala de care ai nevoie pentru a-ti asigura progres continuu in viata profesionala!

2. Nu privi lucrurile si investitiile pe termen scurt. Priveste lucrurile pe termen lung. Cat de mult lucrezi la consolidarea viziunii tale? Cat de mult lucrezi pentru a percepe actiunile tale pe termen lung, cu rezultatele de rigoare?

3. Promite mult si livreaza si mai mult! Nu te teme sa iti asumi responsabilitati uriase. Doar asa te asiguri ca nu vei stagna niciodata. Si intotdeauna trebuie sa te asiguri ca livrezi mai mult decat ai promis. Doar asa iti vei impresiona superiorii si colegii, clientii si subalternii!

4. Fii sigur ca ocupi pozitia pe care ti-o doresti cu adevarat! Fii sigur ca esti omul potrivit, la locul potrivit. Asigura-te ca te ocupi de responsabilitatile si sarcinile pe care le indeplinesti cu placere, cu pasiune, cu entuziasm.

5. Nu inceta investitiile in viata ta profesionala. Pentru progres continuu, expertii ne recomanda investitii continue, fie ca sunt cursuri, workshop-uri, conferinte sau simple carti!

6. Finiseaza-ti abilitatile de comunicare! Atunci cand comunicarea este defectuoasa, lucrurile nu au cum sa mearga struna nici intre tine si colegii tai, nici intre tine si subalterni sau intre tine si superiorii tai.

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: leadershipsucces in viata profesionalaviata profesionala

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Venituri din YouTube. Strategii simple si eficiente de aplicat in 2024

de Bianca Tila
17 Apr 2024
YouTube este un site web dezvoltat pe Google, unde utilizatorii pot incarca si viziona materiale audio-video. Aceasta platforma a luat nastere in...

Google va oferi conectivitate prin satelit pentru mai multe dispozitive

de Bianca Tila
15 Apr 2024
Google vrea sa monteze modemuri care suporta conexiunile prin satelit pe mai multe dintre viitoarele sale dispozitive, inclusiv seria de...

Google va inchide One VPN

de Bianca Tila
12 Apr 2024
Google One VPN se va inchide, in ciuda faptului ca promitea un nivel suplimentar de securitate utilizatorilor platitori. Compania a anuntat ca va...

Disney Plus va bloca partajarea conturilor

de Bianca Tila
05 Apr 2024
Disney+ va incepe in luna iunie sa blocheze partajarea conturilor. Bob Iger, seful Disney, a confirmat intr-un interviu pentru CNBC ca serviciul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]