Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 9 motive pentru care site-ul tau nu atrage trafic!

de Ilinca Dobrescu 04 Sep. 2013 2842
3 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Traficul ramane conditia suprema care ne asigura ca si anul viitor vom ramane in industrie, pe o pozitie cat mai fruntasa cu putinta! Daca trafic exista, exista si sanse ca intreg continutul oferit de noi sa aiba o rata exceptionala de conversie.

De la profit din vanzari si pana la profit din publicitate, din consolidarea unei prezente online si pana la construirea reputatiei unui brand sau a unei persoane, atragerea traficului este decisiva pentru ca afacerile sa mearga pe un trend ascendent.

Haideti sa verificam si cele mai importante 9 motive pentru care site-urile nu merg intotdeauna asa cum ne-am dori:

1. Continut slab informativ!
Daca nu ai nimic important de spus, mai bine te abtii si lasi treaba pe mainile profesionistilor. Regula este cat de poate de simpla si cat se poate de valoroasa pentru noi toti.

Asa se face ca descoperim o serie larga de website-uri care ofera aceleasi informatii, pe banda rulanta, fara valoare adaugata, fara elemente distinctive fata de site-urile concurente.

2. Design neatragator. Oricat ne-am dori ca site-urile noastre sa fie judecate in functie de informatia oferita, utilizatorii vor lua in considerare si felul in care arata acestea, ce design au. Asa se face ca dupa imagine poti decide in doar 10 secunde daca un site este cel potrivit pentru ceea ce cauti tu sau nu.

O simpla imagine de rezolutie dezastruoasa iti poate spune enorm de multe informatii despre calitatea informatiilor pe care le vei regasi pe site-ul in cauza.

3. Lipsa unui profesionist SEO. Profesionistii SEO sunt si ei indispensabili pentru ca succesului unui website sa fie notabil. Alaturi de programatori, web designeri, marketeri si advertiseri, redactori si copywriteri, specialistii SEO nu trebuie sa lipseasca. Acestia te pot ajuta sa iti aduci site-ul cat mai aproape de primul loc de pe primele pagini ale motorului de cautare dorit.

4. Textul este ilizibil din cauza font-ului, din cauza dimensiunii, din cauza intersectarii cu tot felul de casete de promovare, texte de vanzare, imagini si alte mesaje de marketing. Se intampla des sa descoperim articole in diverse site-uri si sa vrem sa le citim cat mai rapid cu putinta. Extragem ideile principale si iesim in graba. Nu cautam alte articole pentru simplul fapt ca sunt greu de citit, cu informatii greu de urmarit.

5. Paginile se incarca prea greu si au rank dezastruos! In prezent, majoritatea utilizatorilor detin diverse widget-uri prin intermediul carora pot descoperi, inca dinainte sa urmeze un link, care este statusul acestuia, care este reputatia sa, daca au existat vreodata rapoarte negative si alte dovezi ca nu merita urmat.

Esential este sa ne crestem reputatia articolelor prin link-uire corecta, prin folosirea de filtre anti-spam, prin evitarea cuvintelor si constructiilor de cuvinte ce pot fi asociate cu spamming samd.

6. Ii alungi fiindca oferi prea mult text. Prea mult text sperie! Ofera si imagini de rezolutie buna si continut video!

7. Nu ai pagina "Despre noi" si site-ul tau nu inspira incredere!

8. Nu incurajezi interactiunea. Nu ai butoane de like si share, de tweet, linkedin si nu numai? Ofera utilizatorilor tai sansa sa interactioneze cu tine, cu autorii articolelor si cu alti internauti.

9. Continutul site-ului are prea multe greseli gramaticale si de ortografie. Acest lucru duce la scaderea increderii pe care utilizatorii o au in site-ul tau si in serviciile/produsele pe care le oferi.

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: websitesite de increderetrafic pe siteatrage trafic pe site

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Invata cum sa devii un broker de website-uri direct de acasa

de Andrioae Ruxandra
07 Aug 2014
Avand in vedere amploarea comertului online, un website poate fi precum un magazin intr-o zona comerciala. Si exact ca in industria imobiliara, poate...

5 strategii pentru un website mai profitabil!

de Ilinca Dobrescu
21 Iun 2013
Afacerile noastre au nevoie de online, chiar daca ne-am dori sa ne reducem nivelul de cheltuieli. Avem un mic magazin de rochii de mireasa si deja am...

6 reguli de aur pentru un website de top!

de Maria Nicutar
14 Ian 2013
Prezenta online ramane un aspect esential pentru orice fel de afacere, indiferent de profilul caruia ii apartine, de industria in cadrul careia se...

Idei de afaceri online - Website de licitatii pentru realizarea de cercetari!

de Matei Antonescu
22 Oct 2012
Numeroase sunt acele idei de afaceri online care ne pot aduce bani multi. Sunt idei pe care le putem valorifica cat mai simplu, cu sume mici de ...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]