Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

?Valoare impreuna? - eveniment dedicat specialistilor IT

de Adela Simonescu 16 Sep. 2011 6953
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In zilele de 22 si 23 septembrie 2011, in Iasi, la Hotel Ramada si Muzeul Unirii va avea loc evenimentul „Valoare impreuna”. Compania Quartz Matrix sarbatoreste 18 ani de activitate in domeniu IT, 18 ani de colaborare cu nume de top precum HP si Microsoft.

In cele doua zile ale evenimentului se vor reuni peste 70 de directori generali si 100 de manageri IT apartinand celor mai importante companii si institutii din Regiunea Moldova. Evenimentul evidentiaza parteneriatul dintre clienti, Quartz Matrix si vendori.

„În prima zi a evenimentului, 22 septembrie, la Hotel Ramada, sala New York, echipa Quartz Matrix, împreună cu partenerii săi, va prezenta valoarea de business adusă clienţilor prin tehnologii de cloud. Sunt invitați specialiștii IT interesați de alinierea proceselor IT la cerințele de business ale organizațiilor, care vor sa aibă o imagine corectă asupra costurilor generate de tehnologia cloud.

HP vine în completarea soluțiilor de virtualizare cu noul concept Instant-ON necesar desfășurării în condiții optime a activităților într-o companie. Speakerii prezenți vor discuta și despre direcțiile noi de business din sfera calculatoarelor personale, mai ales în contextul deciziei HP de a renunța la divizia de PC-uri. În ultima parte a sesiunii vor fi prezentate tehnologiile de printing și soluțiile Microsoft pentru afaceri, evenimentul reunind în același loc toate diviziile funcționale HP și Microsoft.

În data de 23 septembrie 2011, continuăm seria de prezentări „Valoare împreună”. După două secole de istorie și expertiza acumulată printr-un amplu proces de restaurare, Muzeul Unirii își deschide porțile către Dumneavoastră.

“Pentru că ne dorim să creăm Valoare împreună, vă invit să ne însoțiți într-o călătorie istorică prin încăperile Domnitorului Cuza, pentru a celebra experiența noastră regională și puterea tehnologică globală a celor mai importante nume din business-ul IT - HP și Microsoft” a declarat Mihai Suchar, Directorul General Quartz Matrix.

Evenimentul va avea susținerea Doamnei Drd. Aurica Ichim, Director la Muzeul Unirii, care va evidenția conexiunea între tradiție și tehnologie. În aceeași ordine de idei, evenimentul “Valoare împreună” evidențiază parteneriatul dintre clienți, Quartz Matrix și vendori.”
Sursa: www.comunicatedeafaceri.ro




Tags: quartz matrixvaloare impreunaspecialisti it

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]