Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 elemente necesare pentru o afacere online

de Alexandra Popescu 21 Iul. 2014 3684
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ti s-a intamplat macar o data sa cauti numele unei afaceri pe Google sau pe al unei persoane si sa nu il poti gasi? Indiferent ca iti construiesti un site sau vrei sa ii faci unele imbunatatiri, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi.

 
In continuare sunt prezentate cinci sfaturi care te ajuta sa atragi publicul sa il viziteze.
 
1. Fa site-ul usor de navigat
Pagina de contact trebuie plasata intr-o locatie evidenta si trebuie sa fie vizibila pe fiecare pagina pe care vizitatorul navigheaza. Daca doresti ca anumite sectiuni ale continutului site-ului tau sa straluceasca, atunci ele trebuie sa stea in meniu. Pentru asta, plaseaza un link in acel continut in bara de navigare principala sau de doua ori pe site sub diferite categorii. Poate fi o data in "Despre noi" si inca o data intr-o categorie mai apropiata.
 
2. Ghideaza audienta 
Nu trebuie sa fii expert in design grafic pentru a face un site placut. Culorile au sens si o conotatie specifica. Vrei ca continutul site-ului tau sa ghideze audienta catre emotii si, in cele din urma, sa actioneze. Daca doresti sa portretizezi o afacere tanara, energica, prietenoasa, atunci portocaliul poate fi culoarea pe care o cauti. Daca esti intelept, profund si doresti sa stabilesti legaturi sentimentale, incearca culoarea violet. 
 
3. Impartaseste mesajul 
Ai cheltuit o gramada de bani, timp si energie pe produsele tale, asa ca fa-le partajabile. Butoanele care au linkuri catre Facebook, Twitter, Instagram si alte platforme sociale ar trebui plasate in partea de sus a paginii sau pe bara laterala si trebuie sa se deschida intr-un tab nou, pentru a nu iesi de pe site-ul tau.
Publicul din zilele noastre este dornic de a cunoaste, asa ca "like", "join", "share", "pin" si "post" sunt apeluri de actiune care sunt la fel de importante ca "buy" (cumpara) pe piata din prezent.
 
4. Asigura toate partile muncii
O audienta online tinde sa isi petreaca mai mult timp pe site-uri, asa ca asigura toate partile muncii. Verifica toate butoanele, verifica linkurile si clarifica produsele si serviciile din meniu, in cazul in care sunt neclare. Trebuie sa ai un buton de actiune pe fiecare pagina. Intotdeauna vei vrea ca oamenii sa paraseasca site-ul tau incantati.
Cand vine vorba de marketingul afacerii tale, website-ul este o componenta cheie. Este interfata afacerii tale si unul dintre motivele pentru care un potential client vrea sa faca afaceri cu tine.
 
Aplica toate aceste sfaturi site-ului tau, iar cand ai terminat intreaba-te daca afacerea ta are cel mai bun aspect pe care il merita. Daca raspunsul este NU sau esti in dubii, inca poti face schimbari.
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: afaceriafaceri onlinesfaturi afacerisfaturi afaceri online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]