Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 mijloace care te fac independent de un birou traditional

de Teo Manole 15 Oct. 2015 3443
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tehnologiile avanseaza rapid si ne ofera o multime de posibilitati, oriunde am fi.

Iata cum, prin utilizarea acestor 5 aplicatii, antreprenorii isi pot organiza mai bine activitatile zilnice, devenind mai productivi si mai independenti de un birou traditional.

1. Droptask
DropTask vine sa simplifice munca in echipa printr-o interfata colorata si intuitiva. Designul sau ii ajuta pe cei care lucreaza in echipa sa organizeze eficient activitatile si sa le vada cu claritate chiar si in cazul celor mai complexe proiecte. Aplicatia poate fi utilizata atunci cand planifici un ev eniment sau chiar zilnic, pentru a avea totul sub control.

2. CloudCube
In online poti gasi tot mai multe spatii de stocare a datelor, cunoscute si sub denumirea de cloud. Daca folosesti mai multe astfel de spatii de pastrare a informatiilor, la un moment dat poti uita unde ai pastrat anumite documente.

Aceasta problema e rezolvata de CloudCube, care uneste Dropbox, Google Drive, Sky-Drive, Box, SugarSync si altele. Cu ajutorul acestei aplicatii poti sa muti fisiere dintr-un cloud in altul si sa vezi ce fisiere ai salvate in fiecare cont. Aplicatia te ajuta sa economisesti timp cu cautarea documentelor, pentru ca, in loc sa cauti in mai multe clouduri, este suficient sa accesezi unul singur, CloudCube.

3. Highrise
Highrise este o aplicatie de management al relatiei cu clientii care iti permite sa gestionezi interactiunea cu clientii. Iti permite sa stochezi informatii despre profilul unui client, preferintele sale, relatia pe care a avut-o cu firma ta si alte detalii.

Poti utiliza aplicatia inaintea unei intalniri cu un client pentru a obtine informatii-cheie despre acesta, care sa te ajute in discutii.
Astfel, vei fi mai sigur pe tine in timpul unei intalniri, vei sti ce argumente poti folosi si vei evita gafe.

4. Expensify
Pentru unii antreprenori, monitorizarea cheltuielilor lunare poate fi o activitate care ia mult timp. Expensify este un instrument care iti poate simplifica aceste sarcini. Aplicatia te ajuta sa urmaresti cheltuielile pe care le realizezi intr-o luna, fara a pierde nimic din vedere.

Expensify scaneaza si organizeaza bonuri, facturi si alte documente. In acest mod poti scapa de o activitate de rutina care iti consuma mult timp sau pentru care trebuie sa platesti pe cineva.

Aplicatia poate fi conectata si la programul de contabilitate pe care il utilizezi in cadrul firmei tale. Astfel, poti rezolva deja unele activitati la cafeaua de dimineata, inainte de a ajunge la firma.

5. Chrome
La prima vedere poate parea inutil sa mai instalezi un browser in conditiile in care ai deja unul pe tableta sau pe telefonul tau. Totusi, Chrome, browserul Google, te poate ajuta sa iti sincronizezi calculatorul de acasa cu dispozitivul mobil.

Pentru a folosi aceasta optiune trebuie sa ai un cont Google cu care sa te loghezi atunci cand vrei sa folosesti aplicatia. Astfel, poti vedea orice pagina pe care ai deschis-o pe calculatorul de acasa sau sa gasesti pagini pe care le-ai mai accesat in trecut. Aplicatia iti da mai multa independenta, pentru ca poti avea acces la informatiile pe care ti le doresti oriunde ai fi.




Tags: onlineaplicatiiproductivitatedroptaskcloudmanagement

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Nu te poti conecta la Wi-Fi? Descopera solutii eficace pentru a fii din nou online!

de Idei de afaceri
13 Feb 2024
Ai fost vreodata in situatia in care iti doreai sa urmaresti de pe telefon ultimul episod din serialul preferat sau aveai nevoie sa raspunzi unui...

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Numarul atacurilor cibernetice asupra platformelor online poate fi de 5 ori mai mare, de Black Friday

de Bianca Tila
30 Oct 2023
In perioada "Black Friday", magazinele online inregistreaza un trafic de pana la cinci ori mai mare fata de restul anului. Riscul prabusirii...

Romania, in topul vanzarilor online din Europa

de Bianca Tila
29 Sep 2023
Romania ocupa locul al treilea intr-un clasament al vanzarilor online din Europa Centrala si de Est, cu un procent consolidat de 3,17% din PIB...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]