Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 sfaturi pentru succesul afacerii tale online

de Teo Manole 17 Sep. 2014 3739
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca afacerea ta activeaza in domeniul online, se promoveaza sau vinde cu ajutorul mediului online, atunci iti recomandam 5 sfaturi pentru succesul afacerii tale:

 
 
1. Acorda atentie sporita securitatii afacerii online
Un factor-cheie in desfasurarea afacerilor electronice il reprezinta securizarea site-ului, „spargerea” site-ului ducand la imposibilitatea desfasurarii afacerii. Desi aceste aplicatii pot fi costisitoare, investitia merita pentru ca limiteaza unul dintre cele mai importante riscuri ale afacerii online.
 
2. Aveti grija la concurenta
Daca in cazul afacerilor traditionale competitia era locala, acest lucru depinzand de aria de acoperire a afacerii, in cazul afacerilor electronice competitia este mult mai extinsa deoarece afacerea poate avea clienti de peste tot din lume. In aceste conditii, este important sa identificati corect competitorii si gasiti modalitati prin care sa ii depasiti.
 
3. Experimentati
Daca nu sunteti sigur ca trecerea in mediul online este o idee buna pentru afacerea dvs., puteti alege o solutie de mijloc prin transferarea mai intai a unui singur serviciu. E bine sa incepeti cu un serviciu-suport, si nu unul care sta la baza activitatii dvs. 
Daca experimentul se incheie cu succes, puteti face trecerea spre mediul online si pentru alte componente ale afacerii.
 
4. Utilizati un instrument de comunicare instant
Una dintre cele mai facile modalitati de comunicare din punctul de vedere al costurilor si al avantajelor obtinute este instant messaging. Incurajati angajatii sa utilizeze aceste instrumente pentru a comunica chiar daca nu se afla in acelasi spatiu.
 
Prin trecerea catre mediul virtual, puteti castiga avantaje importante pentru afacere dvs., dar in acelasi timp va expuneti la o serie de riscuri. Pentru a lua decizia potrivita, trebuie sa cantariti daca avantajele sunt mai importante decat dezavantajele si sa faceti trecerea spre mediul virtual la momentul potrivit.
 
5. Personalizati produsele pe care le vindeti.
Clientul trebuie sa se simta ca si cum ar fi cel mai pretuit de compania dvs. Puteti folosi etichete personalizate sau produse intregi care sa para create pentru un client anume.

 
 


Tags: afaceriafaceri onlineafacere onlineonline

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Nu te poti conecta la Wi-Fi? Descopera solutii eficace pentru a fii din nou online!

de Idei de afaceri
13 Feb 2024
Ai fost vreodata in situatia in care iti doreai sa urmaresti de pe telefon ultimul episod din serialul preferat sau aveai nevoie sa raspunzi unui...

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Numarul atacurilor cibernetice asupra platformelor online poate fi de 5 ori mai mare, de Black Friday

de Bianca Tila
30 Oct 2023
In perioada "Black Friday", magazinele online inregistreaza un trafic de pana la cinci ori mai mare fata de restul anului. Riscul prabusirii...

Romania, in topul vanzarilor online din Europa

de Bianca Tila
29 Sep 2023
Romania ocupa locul al treilea intr-un clasament al vanzarilor online din Europa Centrala si de Est, cu un procent consolidat de 3,17% din PIB...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]