Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 reguli de aur pentru un website de top!

de Maria Nicutar 14 Ian. 2013 3310
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Prezenta online ramane un aspect esential pentru orice fel de afacere, indiferent de profilul caruia ii apartine, de industria in cadrul careia se dezvolta. Si cand spunem prezenta online, referim la website-uri, la pagini de social media, la bloguri, forum-uri si nu numai.

In ceea ce priveste calitatea website-ului, putem spune cu siguranta ca este direct proportionala cu anvergura profiturilor potentiale. Cu alte cuvinte, diferenta dintre un website slab si unul bine pus la punct se va revedea in masura in care acestea vor oferi profit sau nu.

Iata si 6 reguli de aur care ne ajuta sa ne construim un website de succes:

1. Website-ul tau are nevoie de o harta navigationala clara.
Modul in care un utilizator reuseste sa ajunga cat mai rapid si simplu la tinta propusa, in nu mai mult de 4 pasi. Aici deja procesul de navigare devine obositor.

2. Website-ul tau are nevoie de un design de calitate. Multi vor ignora faptul ca "ambalajul"/"coperta" nu conteaza. Ceea ce conteaza este dedesubtul, informatia pe care o gasim in cadrul unui website. In fapt, ambalajul conteaza mai mult decat ne-am imagina noi, asa ca in acest aspect decisiv trebuie sa investim foarte mult timp, energie si sume impresionante de bani.

3. Website-ul ideal trebuie sa arate bine si pe tablete si pe mobile, asa ca este esential sa cooptezi un programator si un webdesigner care sa lucreze impreuna ca totul sa se transpuna in mod optim pe device-urile utilizate de catre clientii tai din ce in ce mai des.

4. Website-ul ideal nu foloseste flash in mod substantial. Daca va doriti un website de succes, nu ar trebui sa va bazati pe flash, ci sa-l folositi doar la nevoie.

5. Website-ul perfect este bine optimizat din punct de vedere SEO, insa nu in mod obsesiv. Robotii motoarelor de cautare pot avea mari batai de cap incercand sa patrunda in website-urile supra-optimizate.

6. Continutul este de baza pentru orice website de succes! Este esential sa detineti personal care sa se asigure ca detineti pagini noi de continut atractiv in mod constant.


Mult succes si afaceri cat mai profitabile!



sursa foto: www.sxc.hu


Tags: website de succesharta navigationaladesign de calitatewebsite-ul perfect

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]