Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere online de succes: sustinerea de webinarii

de Silviu Marian Banila 10 Dec. 2014 4862
3.38 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sunteti expert intr-un anumit domeniu si nu reusiti sa valorificati cunostintele si experienta dumneavoastra? Organizarea cursurilor si a conferintelor vi se pare prea costisitoare?

Acum, cu ajutorul tehnologiilor online puteti organiza traininguri, conferinte si workshopuri la care sa atrageti participanti de oriunde din lume. Aveti posibilitea sa impartasiti cunostintele si experienta dumneavoastra la scara larga si sa obtineti venituri din aceasta activitate. Cu o investitie de numai 8.000 de lei puteti obtine profituri de la 15.000 de lei intr-un an.

Daca aveti o idee grozava despre un training sau un workshop, insa nu reusiti sa o introduceti pe piata prin metodele traditionale, webinarul poate fi solutia potrivita. Dupa ce produsul dumneavoastra devine cunoscut on-line, poate fi mai simplu sa organizati traininguri clasice.

Evenimentele organizate on-line necesita cheltuieli minime, de obicei fee-uri pentru aplicatiile utilizate si instrumente de promovare. Aceste costuri sunt cu mult mai mici decat cele ale unui eveniment traditional: transport, cazare, inchiriere sali, catering, consumabile.

Pentru o astfel de actiune aveti nevoie de un buget de minimum 2.000 de euro. De aceea, un webinar este mult mai accesibil specialistilor care nu dispun de fonduri pentru organizarea unei intalniri in carne si oase. De sigur, si taxa de participare pentru un webinar este mai mica decat a unui eveniment clasic. Cu toate acestea, un expert poate obtine venituri substantiale prin organizarea de intalniri virtuale din cel putin trei motive:

1. Frecventa mare

Un webinar dureaza in jur de doua ore. Pe langa desfasurarea propriu-zisa a evenimentului on-line trebuie sa mai dedicati cateva ore pregatilor: realizarea continutului, promovarea si comunicarea cu persoanele inscrise. Daca va planificati bine timpul, puteti organiza mai multe webinarii pe luna si maximiza veniturile.

2. Targetul extins
in functie de mijloacele de promovare utilizate, puteti promova evenimentul dumneavoastra persoanelor din intreaga lume care impartasesc interese comune cu privire la un anumit subiect. Daca realizati evenimente in limba engleza, asigurati accesul persoanelor din tari diferite. in acest mod, sunteti siguri ca veti avea o audienta extinsa la fiecare eveniment.

3. Surse multiple de venituri
Dupa cum veti vedea in sectiunile urmatoare, webinariile va ofera multiple surse de venituri. Pe langa taxa de participare achitata de participanti, puteti obtine bani si prin postarea materialelor pe Youtube sau pe bloguri.



Tags: onlineafacere onlinewebinarorganizare webinarii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.38 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Nu te poti conecta la Wi-Fi? Descopera solutii eficace pentru a fii din nou online!

de Idei de afaceri
13 Feb 2024
Ai fost vreodata in situatia in care iti doreai sa urmaresti de pe telefon ultimul episod din serialul preferat sau aveai nevoie sa raspunzi unui...

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Numarul atacurilor cibernetice asupra platformelor online poate fi de 5 ori mai mare, de Black Friday

de Bianca Tila
30 Oct 2023
In perioada "Black Friday", magazinele online inregistreaza un trafic de pana la cinci ori mai mare fata de restul anului. Riscul prabusirii...

Romania, in topul vanzarilor online din Europa

de Bianca Tila
29 Sep 2023
Romania ocupa locul al treilea intr-un clasament al vanzarilor online din Europa Centrala si de Est, cu un procent consolidat de 3,17% din PIB...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]