Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de succes: La 19 ani, va lansa cel mai destept ceas din lume

de Ilinca Dobrescu 23 Apr. 2014 2961
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Simon Tian are 19 ani si urmeaza sa devina unul dintre cei mai renumiti antreprenori din lume. Motivul este cat se poate de simplu! Are de gand sa lanseze un ceas la fel de puternic si complex precum un smartphone, ceas care, conform Quartz.com, urmeaza sa fie lansat de indata ce va primi finantarea necesara si aprobarea Comisiei Federale de Comunicare (FCC) pentru productie in masa.

La inceputul anului, Simon Tian si-a lansat propria campanie pe Kickstarter, in vederea strangerii de fonduri necesare pentru valorificarea ideii sale de afaceri.

Ceasul Neptune Pine va intra pe linie de productie de indata ce tanarul va strange suma de bani necesara si va obtine aprobare din partea Comisiei Federale de Comunicare pentru a produse gadgetul in masa.


Tanarul antreprenor a renuntat la scoala pentru a-si directiona toate eforturile catre lansarea ceasului. A beneficiat de sprijinul familiei, directie din care a obtinut si finantarea initiala necesara pentru Pine, noteaza Incont.ro.

Conform sursei, ceasul este destul de masiv, cu o diagonala de 6,6 centimetri, incluzand aproape toate functiile regasite in cadrul unui smartphone Android de nivel mediu. Ceasul ar include camera pe spate si frontala, ceea ce l-ar face sa devina primul smartwatch prin intermediul caruia se pot efectua apeluri video.

Ceasul permite efectuarea de apeluri si navigare pe internet prin WiFi sau 3G. Ceasul este prevazut cu casti si este rezistent la apa.

Conform Quartz, ecranul ceasului Pine are 320 x 240 de pixeli, aproape aceeasi rezolutie a primului iPhone.

In prezent, fanii asteapta cu maxim interes lansarea gadget-ului Pine. In jurul produsului deja s-au lansat cateva zvonuri interesante iar clientii par nerabdatori sa comande un astfel de dispozitiv care ar putea sa ne simplifice viata in mod clar.


sursa foto: www.techradar.com



Tags: neptun pineceas gadgetsmartwatch

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]