Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerile online sunt foarte profitabile si simplu de administrat

de Andrioae Ruxandra 30 Iul. 2014 3828
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Astazi, daca nu esti activ in mediul online, practic nu existi. Website-ul afacerii tale poate implica anumite costuri, dar aceasta nu este o scuza pentru a nu fi prezent in online. Exista o multime de modalitati gratuite pentru a face bani online, doar daca devii prezent pe internet si iti faci afacerea remarcata.

 
In plus, o afacere online este profitabila si poate fi administrata chiar de acasa, fiind astfel scutit de alegerea unei locatii si de plata chiriei sediului.
 
Gaseste o platforma ieftina pentru site-ul tau
 
Nu toti antreprenorii au cunostinte de HTML sau de Javascript, dar asta  nu inseamna ca nu iti poti construi un site.
In cazul in care nu esti interesat sau nu ai posibilitatea financiara de a plati bani pentru hosting si pentru domeniul in care vrei sa te inregistrezi, exista diverse platforme gratuite. De exemplu, WordPress.com este o platforma gratuita, in cadrul careia iti poti construi site-ul si poti sa adaugi continut pentru a le prezenta clientilor produsele si serviciile tale. 
 
Utilizeaza Google pentru a avea mai mult trafic
 
Motoarele de cautare "prefera" site-urile care au un continut de calitate. Continutul atrage clientii, iar acestia din urma cheltuiesc bani. Ofera oamenilor sfaturi bune si informatii de calitate atat pe blog, cat si pe retelele de socializare.
 
Daca tu crezi ca bloggingul este doar pentru adolescentii care au un jurnal online, te inseli. Blogging-ul te ajuta sa faci reclama produselor. Scriind noutati din industrie si oferind cititorilor sfaturi despre cum sa foloseasca produsele, informandu-i despre felul in care serviciile tale le pot fi de folos, vei avea cu siguranta trafic.
 
Vinde-ti produsele online
 
Primul pas este sa fii deja activ in mediul online, prin intermediul site-ului tau. Vei avea profit daca vei tine pasul cu trendurile de pe internet si daca vei face modificari site-ului tau. Iti va lua un timp sa te obisnuiesti, dar trebuie sa iti imbunatatesti prezenta online si, astfel, vei vedea ca eforturile tale se vor transforma in bani.
 
Tranzitia de la o afacere reala la una online poate parea dificila, dar prin continutul site-ului poti convinge clientii sa apeleze la produsele tale. 
 
Sursa: income.com
 


Tags: afacerionlineafaceri onlineafaceri profitabilesiteafaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Google plateste site-uri pentru a utiliza instrumentele bazate pe AI

de Bianca Tila
28 Feb 2024
Google a realizat parteneriate cu mai multi publisheri, pe care ii plateste pentru a utiliza un instrument de AI in vederea publicarii continutului...

Nu te poti conecta la Wi-Fi? Descopera solutii eficace pentru a fii din nou online!

de Idei de afaceri
13 Feb 2024
Ai fost vreodata in situatia in care iti doreai sa urmaresti de pe telefon ultimul episod din serialul preferat sau aveai nevoie sa raspunzi unui...

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Numarul atacurilor cibernetice asupra platformelor online poate fi de 5 ori mai mare, de Black Friday

de Bianca Tila
30 Oct 2023
In perioada "Black Friday", magazinele online inregistreaza un trafic de pana la cinci ori mai mare fata de restul anului. Riscul prabusirii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]