Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

BizTech Oradea 2011 - Eveniment de business IT

de Matei Antonescu 25 Oct. 2011 3348
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cel mai mare eveniment de Business IT din Oradea, BizTech 2011 va avea loc in data de 2 noiembrie, in cadrul Hotelului Ramada, conform unui comunicat de presa. Evenimentul este organizat de CG&GC HiTech Solutions din Oradea, in parteneriat cu HP Romania, Microsoft Romania si RHS Company.

Evenimentul se adreseaza managerilor de companii, administratorilor de sistem si managerilor din sistemul de invatamant.

In cadrul evenimentului vor fi prezente personalitati din domeniul Business IT, precum:Silviu Hotaran (fondator si ex-manager Microsoft Romania), John Cusa (Marketing and Purchasing Director în cadrul RHS Company) Ovidiu Seceleanu (Channel Manager ESSN HP Romania), Veronica Enceanu (Business Development Manager HP Partnership-Microsoft Romania) si multi altii.

Printre subiectele ce vor fi dezbatute in cadrul evenimentului se vor numara si cele referitoare la solutiile de storage, virtualizare cu noul concept instant-ON si networking pentru afaceri.

De asemenea, va fi prezentata si solutia HP MultiSeat, un serviciu ce permite conectarea a 10 pana la 20 de utilizatori la un singur calculator, acestia folosind propriul desktop simultan. Solutia are ca obiectiv reducerea costurilor presupuse de achizitionarea de produse hardware si implementarea produselor software in companii sau in unitati de invatamant.


Tags: business itbiztech oradea 2011hp multiseatstoragevirtualizare instant-onnetworking afaceri.

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]