Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat ne costa sa ne deschidem un magazin online BIO?

de Ilinca Dobrescu 12 Oct. 2012 4677
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Conceptul BIO este cat se poate de puternic si a devenit o excelenta sursa de idei de afaceri. Avem ulei de avocado BIO, ulei de argan, masline BIO, curmale BIO, zahar brun BIO, legume si fructe BIO, seminte de in BIO si nu numai. Si care sa fie cea buna modalitate de a comercializa aceste produse decat prin intermediul comertului online?

Haideti sa vedem si cum punem pe picioare un astfel de magazin online BIO si cat ne costa sa ii dam un start-up ca la carte:

1. Proiectam un plan de afaceri alaturi de specialisti cu experienta in proiectarea si evaluarea de planuri de afaceri.


2. Cooptam programatorii de care avem nevoie pentru realizarea magazinului online, pentru consolidarea sistemului de plata online si nu numai. Veti avea nevoie si de un web designer cu experienta solida in domeniu, de un grafician si nu numai. Aceasta echipa de specialisti va asigura un aspect impresionat pentru magazinul dvs online.

3. Incepem sa ne asiguram un stoc de produse atragatoare pentru audienta noastra tinta. Este ideal sa va nisati, asa ca puteti miza pe produse precum: fructe uscate BIO, legume si fructe proaspete BIO, ceaiuri si cafea BIO, ciocolata si dulciuri BIO, sucuri de fructe si nu numai.

4. Ne asiguram ca indeplinim toate cerintele de ordin legislativ necesare. Un SRL poate fi cea mai buna optiune in cazul acestei afaceri.

5. Cooptam personal care sa ne ajute cu primirea comenzilor si plasarea lor catre clientii doritori. Avem nevoie de un angajat pentru sarcina de customer service, de personal pentru ambalare si nu numai.

6. Identificam o agentie de curierat care sa ofere servicii de calitate si la preturi optime. Nu uitati faptul ca numerosi clienti cauta sa apeleze la magazinele online ce lucreaza cu agentii de curierat ce percep taxe de livrare cat mai reduse.

Mult succes si afaceri online profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceri onlineafaceri online profitabileafaceri profitabilemagazin online biocum ne deschidem un magazin online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Afaceri online care chiar fac bani

de Florin Amariei
18 Sep 2019
Sa pornesti o afacere n-a fost niciodata mai usor, avand in vedere oportunitatile pe care ni le aduce chiar in confortul casei noastre internetul....

5 Idei de afaceri online pentru inceputul anului 2019

de Camelia Diaconu
31 Dec 2018
Platformele online ofera o gama variata de oportunitati de afaceri. Poti foarte usor sa pui bazele unei afaceri care sa reziste in timp si care sa...

Afaceri online - idei pentru o afacere profitabila pe internet

de Camelia Diaconu
02 Aug 2019
Mediul online avanseaza pe zi ce trece. Tehnologia ne uimeste si ne arata dispozitive care sunt create cu scopul de a ne usura munca, dar si de a ne...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]