Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cea mai noua ambitie Google: cumparaturi online cu livrare in aceeasi zi!

de Ilinca Dobrescu 07 Mar. 2013 3125
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Google depune mari eforturi pentru a castiga dominatie in mediul online. Pentru moment, cel mai interesant aspect este cel reprezentat de comertul online, domeniu in care mai exista jucatori mari, precum Amazon si eBay.

Pentru Google, jocul este destul de simplu de castigat in momentul in care ajungi sa vinzi un produs si sa il si livrezi in aceeasi zi. Sa recunoastem ca asa ceva ne-a trecut si noua prin minte, insa stiam ca este imposibil.

De cateva saptamani, Google efectueaza teste impreuna cu retailierii pe marginea unui serviciu cu livrare in aceeasi zi, noteaza Capital.

Google Shopping Express ajuta magazinele locale de retail sa isi comercializeze produsele in mediul online si sa ofere si livrare chiar in aceeasi zi, conform unor persoane familiare cu testele efectuate, mai explica sursa citata.

Pentru viitor, Google are planuri mari si cu siguranta vor oferi servicii care sa se adreseze unui numar imens de utilizatori. Teoriile sunt multiple. Sunt persoane care cred ca Google va construi o retea mica de magazine locale de retail si acestea vor functiona ca niste centre operationale.

Mai sunt si alte teorii, clar este ca Google isi face intrarea cat de curand, chiar daca Amazon are cateva avantaje majore in fata sa, unul fiind cel reprezentat de centrele operationale deja existente, noteaza Capital.


Tags: google shopping expressgoogle shoppingcomert online google

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]