Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai tari tipuri de magazine online pe care le poti deschide in 2014!

de Matei Antonescu 24 Ian. 2014 4627
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Esti pregatit sa incepi o afacere in anul 2014? Cu siguranta ar trebui sa te orientezi catre mediul online, in cazul in care nu ai descoperit deja ideea de afacere perfecta.

Pentru antreprenorii care doresc sa inceapa o afacere online in 2014, comertul electronic reprezinta industria cu cea mai rapida rata de dezvoltare in 2013 si in 2014.

Dar ce fel de magazine online am putea sa deschidem? Iata cateva optiuni interesante:

1. Pantofi, posete, genti casual si ceasuri.
Iata o combinatie inteligenta pentru cei care au de gand sa se bucure de rate inalte de conversie in 2014. Sunt cateva dintre produsele care se vand sigur, rapid, la preturi avantajoase.

2. Echipament sportiv. Sportul reprezinta mai mult decat o oportunitate de a ne mentine in limitele greutatii normale. Este un stil de viata, un hobby, o activitate cu care ne mandrim, care ne ajuta sa socializam, sa prindem incredere in noi. Nu este de mirare ca si in conditii de criza economica, romanii si strainii aloca bugete solide in vederea achizitionarii de echipament sportiv de calitate.

Evident, este o industrie in cadrul careia veti descoperi competitie solida, insa nu imposibil de invins, de devansat. Oferiti calitate inalta, la preturi accesibile si cu nivel inalt de varietate.

3. Bijuterii de calitate, din materiale semi-pretioase sau handmade. Aurul, diamantele si alte nestemate nu se vor cumpara foarte bine din mediul online, chiar daca au certificat de garantie si certificare de calitate. O suma baneasca mare va fi mereu achitata in locatiile fizice.

Insa cand discutam despre bijuterii din materiale semi-pretioase, lucrurile stau diferit. Rata lor de conversie este foarte imbucuratoare.

4. Jucarii noi sau Second hand. Si aici discutam despre o industrie cu adevarat infloritoare in privinta magazinelor online.

5. Carti de specialitate si beletristica. Mai ales in perioade de criza economica, cartile devin ori o investitie serioasa pentru progres profesional, ori o oaza de liniste si relaxare, ca substitut pentru alte oportunitati.

6. Mobila pentru camerele nou-nascutilor, copiilor si adolescentilor. Copiii nostri sunt cei mai dragi din toata lumea si pentru ei dispunem intotdeauna de fonduri banesti, chiar daca nu instant. Dorintele si nevoile lor vor fi mereu in topul prioritatilor de care ne vom achita noi, parintii si bunicii lor. Mobila personalizata sau nepersonalizata, pe comanda sau gata facuta, reprezinta o nevoie si o dorinta, in acelasi timp.

Mult succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.freegreatpicture.com





Tags: afaceri onlineidei de afaceri onlinemagazine online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Afaceri online care chiar fac bani

de Florin Amariei
18 Sep 2019
Sa pornesti o afacere n-a fost niciodata mai usor, avand in vedere oportunitatile pe care ni le aduce chiar in confortul casei noastre internetul....

5 Idei de afaceri online pentru inceputul anului 2019

de Camelia Diaconu
31 Dec 2018
Platformele online ofera o gama variata de oportunitati de afaceri. Poti foarte usor sa pui bazele unei afaceri care sa reziste in timp si care sa...

Afaceri online - idei pentru o afacere profitabila pe internet

de Camelia Diaconu
02 Aug 2019
Mediul online avanseaza pe zi ce trece. Tehnologia ne uimeste si ne arata dispozitive care sunt create cu scopul de a ne usura munca, dar si de a ne...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]