Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum castigam increderea clientilor si potentialilor clienti in online?

de Victor Oancea 02 Sep. 2012 2680
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Increderea reuseste sa transforme un potential client intr-unul activ si gata sa isi lase o buna parte din venituri in contul afacerilor noastre. De aceea punem atat de mult accent pe maniera in care reusim sa insuflam incredere in randul celor care ne viziteaza site-urile.

Si adevarul este ca cele mai multe magazine online nu reusesc sa ajunga la profituri stabile si substantiale pentru ca nu reusesc sa converteasca eforturi in rezultate. Se aloca un buget solid pentru atragerea clientilor si apoi acestia sunt pierduti la jumatate de drum pentru ca nu le putem castiga increderea. Asa ca investitiile noastre se transforma in risipa.

Iata cateva strategii de care sa ne folosim pentru a castiga increderea celor care ne viziteaza site-urile, magazinele online, conform marketingportal.ro:

1. Evidentiem site-urile care ne mentioneaza compania, produsele, serviciile. Elle tocmai a avut in editia din septembrie un articol despre noua dvs gama de perne decorative? Este cazul sa aratati acest lucru pe site-ul dvs.

2. Includem fotografii ale angajatilor nostri.

3. Mizam pe testimoniale. Marturiile (testimonialele) reprezinta adevarate instrumente de marketing, instrumente care ne ajuta sa ne promovam afacerile, produsele, serviciile, imaginea si reputatia.

4. Ne asiguram ca site-ul nostru nu raspandeste virusi.

5. Mizam pe linkurile catre social media. Intotdeauna este esential sa ne legam prezentele online intre ele. Social media reprezinta o serie de unelte care reusesc sa duca vorba rapid cat mai departe, in randul unor audiente masificate. Daca exista ceva in neregula cu firma dvs, aceste lucruri au sanse mari sa se regaseasca in cadrul retelelor de socializare.

6. Datele de contact trebuie afisate in mod vizibil. Consolidati o pagina "Despre noi" care sa insufle incredere. Adaugati toate datele de contact necesare si asigurati-va ca cineva este intotdeauna disponibil sa raspunda la telefoane sau la e-mail-uri.


sursa foto: www.denny93.wordpress.com


Tags: incredere onlineafaceri onlineincredere clienticlienti online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Afaceri online care chiar fac bani

de Florin Amariei
18 Sep 2019
Sa pornesti o afacere n-a fost niciodata mai usor, avand in vedere oportunitatile pe care ni le aduce chiar in confortul casei noastre internetul....

5 Idei de afaceri online pentru inceputul anului 2019

de Camelia Diaconu
31 Dec 2018
Platformele online ofera o gama variata de oportunitati de afaceri. Poti foarte usor sa pui bazele unei afaceri care sa reziste in timp si care sa...

Afaceri online - idei pentru o afacere profitabila pe internet

de Camelia Diaconu
02 Aug 2019
Mediul online avanseaza pe zi ce trece. Tehnologia ne uimeste si ne arata dispozitive care sunt create cu scopul de a ne usura munca, dar si de a ne...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]