Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti consolidezi o reputatie online de top!

de Adela Simonescu 25 Ian. 2013 2952
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Reputatia ... iata un punct dureros pentru numerosi afaceristi, profesionisti, experti, freelanceri, angajati si ... someri. Si multi sunt someri pentru simplul fapt ca nu detin o reputatie onorabila. Si sa nu neglijam faptul ca din ce in ce mai multi angajatori cerceteaza mediul online pentru a afla cu cine vor avea de-a face pe pozitiile pe care au nevoie de staff.

In mod real, nimeni nu mai poate neglija faptul ca motorul de cautare Google iti pune la dispozitie tot felul de informatii, unele mai interesante, unele mai picante, unele mai onorabile si altele extrem de jenante. Si totul iese la iveala cu ajutorul unui singur click. Ne cautam numele pe Google si descoperim un sir intreg de poze si informatii care nu doar ca nu ne ajuta, ci ne dauneaza.

Asa ca ramane un aspect vital de acoperit, cel referitor la imbunatatirea reputatiei online. Cu riscul de a va oferi informatii pe care deja le cunoasteti, trecem in revista cateva sfaturi utile de care sa nu uitati niciodata:


1. Bloguri personale
- Aveti blog sau ati comentat pe bloguri cu logarea conturilor active de Facebook? Este esential sa puteti sa va mandriti cu blogul personal si cu parerile oferite in cadrul altor bloguri.

2. Activitatea pe forum-uri - Conversatiile personale va pot dauna grav imaginii si reputatiei din mediul online. Nu neglijati faptul ca tot continutul forum-urilor se indexeaza exceptional de rapid si atunci sunt sanse mari ca orice discutie din cadrul unui forum sa apara cat mai sus in cadrul paginilor din motoarele de cautare.

3. Abonamentele la publicatii si reviste - Omul se cunoaste cel mai bine dupa lecturile sale, asa ca nu neglijati acest aspect. Abonamentele si inscrierile se pot vedea destul de simplu din conturile de Facebook si nu numai.

4. Facebook - Nu mai are rost sa va povestim ce parere isi face un potential angajator, partener de afaceri, investitor cand va cauta si descopera un sirag de poze la mare, cu berea in mana, in club, in bikini sau plangandu-va ca tocmai ati fost parasit de partenerul de viata.

5. LinkedIn - Daca aveti cont si nu il folositi, se vede usor ca nu sunteti interesati sa va gasiti un nou loc de munca, un partener de afaceri sau proiecte la care sa aderati. Daca nu aveti cont, este cazul sa o faceti pentru ca reputatia dvs online sa prospere. Nu uitati faptul ca un cont de LinkedIn se potriveste in mod special celor care cauta in permanenta sa isi dezvolte viata profesionala, afacerile, proiectele.

6. Twitter - Nu este obligatoriu sa aveti cont de Twitter, insa daca il detineti, este imperios ca acesta sa va puna in cea mai buna lumina cu putinta.


Mult succes la consolidarea unei reputatii online de top!



sursa foto: www.sxc.hu



Tags: reputatie onlinereputatia onlinereputatie online afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]