Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti deschizi propriul magazin online de decoratiuni interioare!

de Victor Oancea 18 Oct. 2012 5189
4.1 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Decoratiunile interioare sunt unele dintre produsele care inregistreaza cele mai mari vanzari. De ce? Si, mai ales, de ce se intampla acest lucru chiar si pe timp de criza? Poate pentru ca sunt produse pe care le vedem ca fiind necesitati reale. Sunt produse care ne incalzesc locuintele, birourile, care ne ajuta sa oferim un aspect total diferit cu ajutorul unui buget redus.

Mai mult, decoratiunile interioare sunt si produsele pe care le oferim drept cadou cel mai des. Oferim o vaza superba, un tablou, un set de cani de decor, o masuta de cafea sau un candelabru elegant. Toate sunt binevenite.

Iata si cum reusim sa ne deschidem propriul magazin online:

1. Incepem, ca de obicei, cu un plan de afaceri.
Nu uitam faptul ca succesul in afaceri, in cariera sau in viata profesionala nu vine niciodata datorita norocului, pe neasteptate, ca prin minune. Intotdeauna discutam despre succes ca despre o serie de reusite ce apar in mod planificat, pe baza unor strategii gandite de la cap la coada.

2. Respectam cerintele legislatiei in vigoare. Este esential sa indeplinim toate cerintele necesare, sa obtinem autorizatiile si avizele de care avem nevoie pentru a lucra in legalitate 100%.

3. Gasim furnizorii de produse pe care le vom pune la vanzare in cadrul magazinului nostru online. Este esential sa avem mai multi furnizori si sa nu depinem de unul singur. Identificati firmele care ofera reduceri si promotii si negociati preturile existente pentru un cash-flow imaculat.

4. Incepem sa consolidam o prezenta online de top. Avem nevoie de un website al afacerii, de pagina de Facebook si nu numai. Acestea sunt doar doua instrumente de care sa ne folosim pentru a ne putea promova produsele si serviciile cu cat mai multa eficienta.

Nu uitati faptul ca un magazin online se poate administra in mod facil si atunci cand lucram prin intermediere. Produsele comandate de clientii nostri pot fi cumparate de la depozite si firme autorizate si livrate prin curieri cu care incheiem contracte avantajoase.

Mult succes!

sursa foto: www.sxc.hu



Tags: decoratiuni interioaremagazin onlinemagazin online decoratiuni interioareafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.1 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Instructiuni simple pentru protectie 100%. Transforma-ti afacerea intr-o fortareata imposibil de cucerit

de Idei de afaceri
25 Apr 2023
Prima regula pentru o protectie informatica eficienta este sa iti instalezi un antivirus performant, pe care sa il actualizezi periodic. O alta...

10 avantaje ale unui magazin online fata de unul fizic

de Idei de afaceri
01 Iun 2022
Magazinele online au cucerit piata in Romania si din ce in ce mai multi antreprenori aleg sa-si desfasoare afacerile pe Internet. Inainte de a te...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]