Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Designul web si grafic, o afacere de succes pentru cei pasionati

de Alexandra Popescu 21 Apr. 2014 4911
4 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cum de acasa este cel mai confortabil sa lucrezi, pentru ca o faci cu un cost limitat si iti organizezi timpul asa cum iti doresti, o alta afacere la domiciliu prinde contur si este din ce in ce mai cautata de catre consumatori.

Vorbim despre designer web si grafic. Designul imbina imagini, emotii, trairi intr-o singura imagine. Daca iti doresti ca ambalajul sau site-ul tau sa arate frumos, sa transmita un mesaj clientului si, mai ales, sa ilustreze foarte bine produsul pe care il ai, un designer web este cel mai potrivit.
 
Designul il gasim peste tot, indiferent ca este pe ambalajul de iaurt, pe cel de detergent sau ca este al unui site. Important este ca cel care practica aceasta meserie sa aiba cunostinte de Photoshop, pentru inceput, iar mai apoi poate apela la un specialist pentru a invata si alte programe speciale.
 
Cum poti sa incepi o astfel de afacere? In primul rand, trebuie sa inveti Photoshop. O poti face singur, acasa, mai ales daca esti pasionat de asta. Daca ai talent si imaginatie, din mainile tale pot iesi adevarate creatii. Ai nevoie de un laptop bunicel, mai ales ca acum tehnologia a avansat, si de Photoshop. Incepi prin a modifica poze, prin a crea imagini si combinatii de culori, iar astfel iti faci un portofoliu frumos, care sa convinga clientul. Iti faci un blog, ceea ce este gratis, o pagina de Facebook pentru promovare si gata. Incerci sa te afirmi prin creatiile tale. Astfel, vei ajunge sa fii cautat de clienti, iar daca esti serios si faci totul bine, ti se va duce renumele si clientii vor incepe sa te caute ei pe tine.
 
Incepi prin a face afise, a modifica poze. Afisele sunt la mare cautare, mai ales ca evenimente sunt tot timpul. Un mare avantaj al acestei afaceri este ca iti stabilesti singur tariful, iar clientilor le convine un tarif mai mic fata de cel al firmelor specializate.
 
In plus, poti sa iti gasesti un loc de munca bine platit, facand doar ceea ce iti place. Asta daca nu vrei sa faci totul numai acasa. Un loc de munca in web design si grafica te ajuta sa inveti mai multe si sa inveti sa folosesti si alte programe care iti vor fi necesare pe viitor.
 
Ai un foarte mare avantaj daca stii sa faci logo-uri si ai imaginatie pentru astfel de semne. Marile firme cauta un logo reprezentativ, poate chiar mai modern, asa cum o fac si firmele mici. Stim cu totii cat platesc marile companii pentru un simplu logo. Ajung sa dea si miliarde de euro. Exemplu ii avem pe cei de la Apple, care au platit pentru celebrul lor mar peste 100 de miliarde de dolari.
Daca mai esti si pasionat de fotografie, este si mai bine. Shooting-urile sunt la mare cautare, iar un mic tarif pentru asta, cu modificarea lor in Photoshop, pentru ca imaginea sa fie mai frumoasa si perfecta, este binevenit.
 
Practic, nu ai nevoie de foarte multi bani pentru o astfel de afacere, mai degraba de timp. Daca vrei sa fii si un mic fotograf, vei avea nevoie de un aparat profesional, care sare de suma de 2.500 de lei.


Tags: afaceriweb designweb designerafaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]