Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google Enterprise si Cloud Computing cu Revevol

de Victor Oancea 12 Oct. 2011 3621
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Joi, 20 octombrie, la Hotel Pullman World Trade Center, Sala Darclee, incepand cu ora 10:00, se va organiza primul seminar Google Enterprise din Romania, ni se transmite intr-un comunicat de presa. Seminarul este organizat de Revevol Romania, filiala locala a Revevol Group, partener cheie Google Enterprise pentru implementarea solutiilor in Europa. Seminarul va fi sustinut de experti international in tehnologiile Cloud Computing. Participarea este gratuita si se realizeaza pe baza de invitatie.

Seminarul este dedicat in mod special managerilor din companiile romanesti cu interes pentru serviciile de Cloud Computing si ale Google Enterprise. Aceste servicii au ajutat companii numeroase in scaderea costurilor operationale: KLM, Emerson, DDB, Banca Pueyo, Valeo.

Seminarul isi propune popularizarea subiectelor amintite in incercarea de a arata participantilor maniera in care Google Apps ajuta in comunicare, colaborare si in cresterea eficientei in companii. Participantii vor afla si pasii necesari pentru o astfel de imbunatatire adusa bunului mers al companiilor pe care le reprezinta.
 
„In Romania, desi se folosesc masiv si zilnic tehnologiile cloud, inca exista un semn de intrebare cand vine vorba despre utilizarea lor in mediul corporatist. Aducem pentru specialistii romani experti internationali recunoscuti si pe cel mai cunoscut cloud evangelist din zona francofona pentru a oferi o imagine clara si corecta asupra utilizarii celor mai noi tehnologii. Dorim astfel sa oferim inspiratia direct de la cei mai potriviti oameni din domeniu, deoarece stim ca Google si Cloud vor avea un impact major in viitorul tehnologic apropiat al companiilor din Romania” declara Dragos Manac, directorul filialei locale, Revevol Romania.

Seminarul va reuni prezentatori precum: Przemek Sienkiewicz- Head of Google Enterprise CEE, Rusia & CIS, Louis Nauges - fondatorul grupului multinational Revevol si cloud evangelist, Nicolas Willieme, CIO la una din cele mai mari companii de asigurari din Franta, Malakoff Mederic, Radu Andrei si Dan Gheorghe de la PwC Romania, Agnes Horvath si Dragos Manac, Director Revevol.

Invitatiile se pot obtine completand formularul Google Sites pentru acest eveniment : http://bitly/o4shWX.


Tags: google appscloud computinggoogle enterprise romaniarevevol

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]