Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gratuit! Aplicatie dezvoltata de romani, cu profit pentru utilizatori ei

de Ideideafaceri.ro 18 Nov. 2015 3399
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

WowApp este o aplicatie gratuita de comunicare digitala care isi propune sa dea inapoi utilizatorilor sai valoarea materiala a timpului petrecut online, conform unui comunicat remis la redactia Idei de Afaceri.

Sistemul revolutionar care sta la baza WowApp consta in distribuirea profitului sau venitului obtinut din utilizarea aplicatiei de catre membrii sai.

Peste 70% din castigurile pe care WowApp le obtine din vanzarea spatiului publicitar se intorc catre utilizatori. Acestia decid apoi ce vor face cu fondurile: le pot dona catre ONG-urile inscrise sau le pot transfera in propriul cont bancar.

Aplicatie revolutionara de chat, calling si video-calling
 
Aceasta aplicatie revolutionara de chat, calling si video-calling a fost dezvoltata de o echipa de peste 70 de programatori romani, Romania demonstrand astfel ca poate fi in avangarda revolutiei tehnologice si adauga o doza neasteptata de umanitate unui produs digital de ultima generatie.

Conform comunicatului de presa, Thomas Knobel, un investitor strain, si-a dorit sa le ofere oamenilor o noua perspectiva de a folosi tehnologia pentru o lume mai buna si a ales Romania ca tara unde sa dezvolte aceasta aplicatie. A investit peste 5 ani de munca in visul sau pentru a-l transpune in realitate prin  www.wowapp.com.

“In visurile mele WowApp schimba modul in care traim. Schimba felul in care cumparam lucruri, modul in care sunt impartite profiturile, in visurile mele se schimba felul in care oamenii participa in actiuni caritabile si felul in care folosim Internetul astazi.” Thomas C. Knobel

La trei saptamani de la lansare, WowApp este deja o senzatie a internetului, avand cresteri spectaculoase in Rusia, Brazilia si Statele Unite.

Cum functioneaza aplicatia?

WowApp este o aplicatie pe baza de invitatie gratuita. Obtii o invitatie de la prietenii care deja o folosesc sau de la una din ONG-urile partenere WowApp, iti creezi un cont, instalezi gratuit WowApp pe smartphone, tableta, laptop si/sau desktop si iti poti invita mai departe cunoscutii sa se alature comunitatii tale.

Te poti inscrie in WowApp prin intermediul uneia din ONG-urile partenere: OvidiuRo, Hospice Casa Sperantei, Teach for Romania, Merci Charity Boutique, HHC Romania, Telefonul Copilului.




Tags: aplicatie online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]