Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri online care cer capital de cca 5000 de euro!

de Ilinca Dobrescu 13 Mar. 2012 3979
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri online raman in atentia romanilor care doresc sa se imbogateasca de pe urma unor activitati mai simple si derulabile de la domiciliul personal, intr-o buna masura. Acestea sunt si conditiile care ne atrag atentia cel mai mult, sansa de a intreprinde o activitate mai simpla si de a ne conduce afacerile din confort total.

Haideti sa vedem care ar fi cele 3 idei de afaceri online pe care vi le propunem astazi, idei de afaceri online care vi se pot potrivi si dvs:

1. Realizare de caricaturi online - idei de afaceri online, afaceri profitabile.
Caricaturile reprezinta cadouri destul de interesante pentru multi dintre noi. Ideile de afaceri online din acest domeniu sunt destul de simple. Clientii interesati de ofera o imagine a persoanei pentru care doresc o caricatura si noi o pasam unui grafician cu care colaboram.
Acesta ne trimite rezultatul si noi il retrimitem clientului care ne ajuta sa ne rotunjim veniturile.

Cu alte cuvinte, discutam despre idei de afaceri online simple, cu bani putini, idei de afaceri online de weekend, part-time, pentru un program de lucru flexibil. Nu avem nevoie de angajati, ci doar de colaboratori pe partea de grafica, pentru realizarea caricaturilor.

2. Magazin online de cadouri - idei de afaceri online, afaceri profitabile. Cadourile reprezinta, pentru multi, cele mai bune sau singurele oportunitati de a-ti cere scuze, de a demonstra cuiva ca il pretuiesti samd. Multi nu au la dispozitie nici timpul si nici nervii pentru a strabate zeci de magazine in cautarea celui mai bun cadou si atunci se indreapta catre mediul online. Si acestea sunt idei de afaceri online pe care le putem valorifica in 2012, cu maxima incredere ca ne pot oferi venituri mai rotunjite in mod avantajos.

3. Magazin online de rochii de mireasa - idei de afaceri online, afaceri profitabile. Rochiile de mireasa, mai ales cand discutam despre rochii second-hand, sunt produse cautate de multe femei. Avem la dispozitie sansa de a valorifica idei de afaceri online cu un magazin online cu vanzare de rochii second-hand sau/si noi sau de a demara un proiect de intermediere intre diverse magazine si clientele doritoare.

Produsele pot fi clasate in functie de preturi. Beneficiul major este ca doritoarele de rochii de mireasa ar avea la dispozitie un intreg director de produse pe care le pot verifica din cadrul aceluiasi site, cu maxima usurinta de navigare.


Tags: idei de afaceri onlineafaceri onlineidei de afaceriidei afaceriafaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]