Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magazin online cu ContentSpeed. Testeaza gratuit si profita de avantajele unei platforme inchiriate

de Marinache Paula 01 Mar. 2017 7986
3.44 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Testez zilele acestea platforme noi pentru un magazin online cu produse care inca nu se gasesc pe piata. Mi-am propus sa fac o cercetare temeinica si asa am descoperit ContentSpeed Start Up. Am identificat din start cateva beneficii despre care o sa scriu pe rand prin cele ce urmeaza.

Mi-a placut sa aflu ca platforma eCommerce ContentSpeed e pornita dintr-o platforma custom dezvoltata in ultimii 15 ani pentru liderii pietei din diverse domenii. Portofoliul lor demonstreaza ca dupa ce au dezvoltat pentru companii de top, ofera in prezent servicii la 1% din cost spre inchiriere

O sa incep cu acele beneficii pe care le-am identificat rapid si care mi-au placut mult fiindca vin la pachet cu realizarea unui magazin online:  design responsive usor de personalizat, cloud hosting, licenta inchiriata, modul de administrare intuitiv si disponibil pe toate dispozitivele mobile.

Ca solutii ecommerce pentru branduri in crestere sau la inceput de drum, as merge pe varianta oferita de ContentSpeed fiindca sunt si foarte flexibili si, din punctul meu de vedere, ofera cele mai multe optiuni eCommerce de pe piata.

Odata cu abonamentul de StartUp se primesc si toate functionalitatile de care ai nevoie pentru a crea un magazin online de succes. Platforma eCommerce include deja zeci de functionalitati avansate.

Cum am observat si pe platforma lor si la avantajele pe care le prezinta, adminul responsive este intuitiv si usor de folosit pe toate dispozitivele mobile.

Chiar cred ca pun pret pe client si pe cel care doreste sa isi infiinteze un magazin online fara costuri. Iar vestea buna, asa cum tocmai am aflat din newsletterul lor, e ca in luna martie abonamentul Silver devine complet GRATUIT! Cred ca pentru oricine vrea sa isi inceapa afacerea si sa isi faca un magazin online, ContentSpeed e optiunea cea mai buna in prezent de pe piata.

Avantajele fata de competitori sunt, in opinia mea, cat se poate de evidente, iar abonamentul Silver care va fi gratuit din luna martie depaseste cu mult oferta altor platforme. Printre aspectele care-mi plac foarte mult la aceasta platforma de creare magazin online e si faptul ca oricine o poate utiliza, ca vine cu functionalitati care permit folosirea cu usurinta a magazinului online. Pentru nivelul avansat pun la dispozitie o echipa de specialisti asa ca partea de consultanta nu va fi niciodata o problema.

Tot analizand optiunile pe care le ofera, mi-a placut sa descopar ca s-au gandit foarte mult la faptul ca cel care infiinteaza un magazin online va dori sa vanda foarte mult asa ca ofera din start  functionalitati create astfel incat sa te ajute sa vinzi mai mult si sa iti cresti rapid si usor afacerea. Si o sa dau aici doar doua exemple de astfel de functionalitati care vin in sprijinul clientului si care usureaza munca celui care detine site-ul (va invit, totodata, sa descoperiti celelalte functionalitati aici):

Editare comanda  - aceasta functionalitate este importanta pentru ca iti permite ca, in urma unor actiuni gresite ale clientilor, sa poti indrepta acele greseli fara a pune clientul sa faca vreun efort suplimentar

Toti curierii mari deja integrati (Integrarea presupune generarea automata, din platforma, a documentelor de transport (AWB) si optiune de calcul automat al pretului de transport in funtie de locatie, valoarea si greutatea coletului)
Curierat rapid integrat cu magazin online Contentspeed

30 de  modalitati de plata inclusiv cu cardul si in rate. Platforma asigura solutii de plata sigure si rapide pentru utilizatorii magazinului online

Plati cu cardul Contentspeed

Sunt implementate toate instrumentele Google (Sectiunea Google permite acum integrare platformei ContentSpeed cu diverse unelte oferite de acest serviciu. Pe langa Google Analytics, poti acum configura usor si Google Tag Manager, Google +, Google Adwords Conversion, precum si sa confirmi proprietatea asupra domeniului pentru Google Webmaster Tools.)

Pentru cei care doresc sa inceapa cu zero costuri, platforma ofera 14 zile de testare gratuita, timp suficient pentru a va convinge ca, intr-adevar, ei sunt cea mai buna alegere pentru realizarea unui magazin online.

Beneficii nenumarate, avantaje clare fata de alte alegeri din piata si un portofoliu care vorbeste de la sine. Recomand sa-l testati singuri si sa va convingeti de toate aceste facilitati. In mare, trebuie sa retineti ideea ca intr-un singur abonament va sunt puse la dispozitie niste facilitati majore pentru care nu va platiti nimic si care va permit sa va dezvoltati afacerea dupa ce testati in prealabil magazinul online.

Practic, pe ContentSpeed StartUp poti sa incepi gratuit un magazin online si testezi ideea afacerii fara niciun risc sau cost. Cred ca orice antreprenor la inceput de drum isi doreste asta. Pe masura ce afacerea creste, aveti la indemana module suplimentare pentru care puteti opta in functie de nevoile pe care le veti identifica in timp. Nimic nu se plateste suplimentar, platesti exact cat folosesti. Pana atunci insa, cu siguranta merita sa cercetati pe cont propriu chiar aici.



Tags: magazin onlinecontent speedplatforma ecoomercecreare magazin online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.44 din 5 - 8 voturi.

Articole conexe

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

10 avantaje ale unui magazin online fata de unul fizic

de Idei de afaceri
01 Iun 2022
Magazinele online au cucerit piata in Romania si din ce in ce mai multi antreprenori aleg sa-si desfasoare afacerile pe Internet. Inainte de a te...

Cum sa ai succes cu un magazin online

de Alina Constantinescu
12 Feb 2018
O afacere pe internet poate fi un mijloc excelent de a castiga bani in 2018. Puteti alege domeniul care va pasioneaza, domeniile care genereaza...

Cum poti sa iti deschizi rapid un magazin online cu costuri minime

de Alina Constantinescu
27 Nov 2017
Internetul reprezinta o parte importanta din viata ta si cu siguranta te-ai gandit sa pornesti o afacere online. Daca vrei sa vorbim in cifre, atunci...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]