Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magazinul online cu produse naturiste - O idee de afacere de viitor sigur!

de Ilinca Dobrescu 31 Mai. 2013 7198
4.79 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Una dintre cele mai tari idei de afaceri pentru un viitor cat mai stralucit este magazinul de produse naturiste. Si ne intereseaza mai presus de orice, ideea de afacere online, versiunea mai simpla de start-up!

Spunem ca este mai simpla pentru ca atunci cand discutam despre afaceri online, numeroase eforturi dispar si numeroase cheltuieli dispar si ele. Nu mai are rost sa va amintim de faptul ca un magazin online se poate conduce cu cea mai mare usurinta si de la domiciliul personal si chiar si fara spatiu de depozitare.

Conteaza sa ai ce isi doresc clientii care iti alcatuiesc audienta-tinta, sa stii cum sa iti promovezi produsele, sa intelegi conceptele-cheie pe care se bazeaza comertul online, sa stii cum sa iti impui politica de preturi si alte cateva aspecte esentiale.

Haideti sa vedem si care sunt regulile de aur de care tinem cont pentru ca aceasta afacere sa prinda contur si sanse maxime de profitabilitate:

1. Magazine de produse naturiste sunt multe si variate.
Cu alte cuvinte, asigurati-va ca sunteti pe deplin constienti cu privire la nivelul competitional existent in cadrul acestei industrii.

Nu aveti sanse maxime de succes daca intrati in acest domeniu respectand regulile de aur, insa jucand cu aceleasi carti ca ale concurentilor vostri. Veniti pe piata cu ceva nou, nisati-va, devansati-va competitorii prin intermediul unei game noi de produse.

O optiune viabila poate sa fie sa va specializati pe comercializarea de produse naturiste de origine organica, 100% naturala. Putem sa vindem ceaiuri, tincturi, fructe uscate si diverse seminte si nuci, insa este o situatie diferita daca vindem produse modificate genetic, produse din agricultura traditionala sau produse ce provind din agricultura ecologica!

2. Alcatuiti un plan de afaceri pe care sa il aveti alaturi in fiecare moment, de fiecare data cand luati o decizie in contul afacerilor voastre! Planul de afaceri trebuie sa includa cele mai importante detalii referitoare la obiectivele pe care doriti sa le indepliniti, la bugetul alocat fiecarui proiect, la angajatii, consultantii si expertii cu care colaborati pentru a va consolida nivelul de incasari si intreg brandul!

3. Lucrati cu mai multi furnizori. Iata o regula de aur de care sa nu uitati niciodata. Selectati mai multi furnizori valizi si negociati ofertele acestora. Nu va bazati niciodata pe un singur furnizor. In cazul in care acesta este in imposibilitatea de a-si onora comenzile, veti ramane si dvs cu stocul descoperit.

4. Nu va puneti toate ouale intr-un singur cos nici atunci cand discutati despre salariati si consultanti. Sa ne gandim ca veti avea nevoie de un nutritionist, de un contabil, de cineva care sa preia sarcinile de salarizare, de personal pentru consolidarea prezentei online, webdesign-eri, programatori si nu numai. Intotdeauna trebuie sa va asigurati ca nu exista un singur om care stie sa se ocupe de un aspect esential pentru conducerea si administrarea afacerii.

5. Nu uitati ca stagnarea duce la disparitie. Luati in considerare ideea de a va gasi o locatie offline pentru magazinul dvs de produse naturiste si vindeti pe doua paralele. In momentul in care mediul online nu va ofera nivelul de incasari dorit, se poate ca offline-ul sa o faca si invers.

Mult succes, afaceri profitabile si nu uitati sa ne lasati un comentariu daca aveti intrebari si nelamuriri cu privire la aceasta idee de afacere!

sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceri profitabileafaceriafacereafacere profitabila

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.79 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Instructiuni simple pentru protectie 100%. Transforma-ti afacerea intr-o fortareata imposibil de cucerit

de Idei de afaceri
25 Apr 2023
Prima regula pentru o protectie informatica eficienta este sa iti instalezi un antivirus performant, pe care sa il actualizezi periodic. O alta...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]