Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere promitatoare - magazin online cu produse si idei pentru petrecerea burlacitelor

de Zenobia Badescu 10 Aug. 2012 4559
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Despre petrecerea burlacilor, si mai nou a burlacitelor, stiam doar din filmele americane. E adevarat ca, in ultimii ani am preluat incet, incet o parte dintre traditiile occidentale. Cu cat mai multe petreceri cu atat mai bine, nu?

O astfel de petrecere speciala este organizata in taina de prietenele miresei si ele trebuie sa-si puna imaginatia la incercare pentru a crea un eveniment deosebit, de neuitat. Cat de greu poate fi sa oferi viitoarei mirease bucuria deplina a ultimei "nopti de libertate"? Destul de greu, ne spune Mirela Doana care a organizat si ea petrecerea burlacitelor pentru doua prietene deosebite in urma cu un an. “Atunci mi-am dat seama cat de greu este sa organizezi o astfel de petrecere in conditiile in care pe piata din Romania nu existau produse destinate petrecerii burlacitelor.”
 
Mirela Doana este de  profesie economist, dar in paralel se ocupa si de realizarea de site-uri. “Este mai mult un hobby,” spune ea. Un hobby, o idee izvorata dintr-o nevoie si iata cum se contureaza o afacere promitatoare, destul de inedita in Romania – magazin online cu produse si idei pentru petrecerea burlacitelor. Si acum, desigur, este o placere sa organizezi petrecerea prietenei tale burlacite.
Este o afacere foarte tanara despre care ne va povesti mai multe Mirela Doana.

Idei de Afaceri: Asadar ideea a venit dintr-o nevoie. Ai testat-o cumva inainte, printre prieteni, cunostinte?
 
Mirela Doana: Am testat ideile noastre, ale mele si ale partenerei mele Roxana Coltan, la aceste petreceri, iar rezultatul a fost exceptional! Fetele au fost extrem de incantate de cadouri si de mici detalii care au schimbat cu totul locatia aleasa. Saptamana urmatoare am rezervat domeniul www.burlacite.ro!
Am organizat patru petreceri pana acum si de fiecare data m-am implicat foarte mult pentru a face o petrecere deosebita.
 
Idei de Afaceri: Conceptia site-ului este tot a ta? Cat te-a costat sa demarezi si in ce a constat investitia?

Mirela Doana: Conceptia site-ului este a mea si a partenerei mele Roxana Coltan. Costurile de demarare se rezuma doar la pretul produselor din stoc. Restul investitiei a insemnat mult timp si foarte multa munca pentru ca tot ce inseamna acest magazin a fost proiectat si realizat de noi. Eu am realizat, integral, site-ul, iar Roxana se ocupa de articole si de promovarea magazinului online. De aprovizionarea magazinului, descrierea produselor si de preluarea comenzilor tot noi ne ocupam.
 
Idei de Afaceri: Cam ce putem gasi in prezent in magazinul vostru?
Mirela Doana: Oferim cadouri si decoratiuni pentru petrecerea burlacitelor, cadouri pentru nunta, pentru domnisoara si cavalerul de onoare si cadouri pentru luna de miere.
Dar, cel mai bine este sa vizitati siteul dedicat girls night out.
 
Idei de Afaceri: Aviz amatoarelor! Mirela, ai afirmat ca merge foarte bine, este si sezonul nuntilor. Daca imi poti spune ceva despre primele comenzi, despre impactul asupra clientelor tale?
Mirela Doana: Da, primele comenzi au fost adaugate direct in cosul de cumparaturi, insa acum primim tot mai des telefoane pentru comenzi. Fetele cer detalii si sfaturi, iar noi le indrumam catre cadoul potrivit si astfel comanda nu mai ajunge in cos, se transforma intr-o comanda telefonica.

Rezultatele sunt peste asteptari, iar impactul este incredibil. La fiecare comanda primim laude si incurajari, toate fetele ne spun “ati avut o idee fantastica, ce bine ca ati deschis un astfel de magazin!”

Detalii despre aceasta idee de afaceri gasiti in Revista Idei de AFACERI

 


Tags: petrecereorganizarea de petreceripetrecerea burlacilorburlacitepetrecerea burlacitelorafaceriidei de afaceriafaceremagazin onlinecadouri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Instructiuni simple pentru protectie 100%. Transforma-ti afacerea intr-o fortareata imposibil de cucerit

de Idei de afaceri
25 Apr 2023
Prima regula pentru o protectie informatica eficienta este sa iti instalezi un antivirus performant, pe care sa il actualizezi periodic. O alta...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]