Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Solutia Start-up pentru brandurile la inceput de drum aduce succesul in e-commerce

de Idei de afaceri 29 Nov. 2016 7984
4.9 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Avantul economic e concurentul principal. Viteza de dezvoltare a unui magazin online a devenit un factor pe care nu-l mai putem ignora. Nu intr-un prezent in care inovatia este cuvantul-cheie. Succesul afacerilor e dictat inevitabil si de viteza de dezvoltare si de promovare in piata, alaturi de crearea unui site. Alegerile pe care le faceti pentru afacerea dumneavoastra trebuie sa fie rapide, inteligente, eficiente. Timpul a fost dintotdeauna o moneda de schimb, iar azi e mai valoros decat oricand.

Un start-up sau orice brand in crestere trebuie sa depuna eforturi considerabile in primii trei ani de existenta pe piata. In lipsa unor politici macroeconomice care sa sprijine afacerile din punct de vedere economic, dezvoltarea rapida printr-un magazin online devine cesentiala. Exista deja afaceri care aplica in piata principiile de succes cu ajutorul platformei ecommerce ContentSpeed si care se bucura de un pachet mai mult decat complet de functionalitati: de la training platforma, configurare initiala a magazinului, suport telefonic pana la dezvoltare personalizata a functionalitatilor si integrarea cu cele mai folosite ERP-uri.

Un aspect esential pentru start-up-uri il reprezinta posibilitatea de a inchiria o platforma si de a testa un magazin online gratuit timp de 14 zile. Din bugetul unui start-up se reduc astfel multe investitii initiale printre care se numara si etape precum: timpul de analiza si lansare, consultanta specializata si, cel mai important, crearea magazinului online.

Solutia Start-Up de realizarea a unui magazin online oferita de ContentSpeed vine cu o platforma dedicata afacerilor aflate la inceput de drum, dar cu potential mare de crestere, accelerat prin serviciile pe care le include propunerea de lansare a magazinului. Diferenta majora pe piata consta in serviciul de inchiriere care include: primii pasi in ecommerce, primele comenzi online, un know-how de inceput si validarea online a afacerii.

Vorbim de un timp foarte scurt de implementare si de lansarea cat mai rapida in online a start-up-ului. Timpul, moneda pretioasa de care am amintit, e valoroasa si tratata ca atare. Solutia Start-Up pentru un business la inceput inseamna eficacitate, profesionialism, siguranta in derularea afacerii si lansarea in piata a unor servicii de calitate.

Printre functionalitatile de top, apreciate de antreprenorii care au ales deja solutia oferita de ContentSpeed, se numara si posibilitatea de integrare cu cei mai importanti curieri (7 curieri integrati pentru optimizarea costurilor de livrare), cu cei mai mari procesatori de plati (30 de modalitati de plata integrate), facturi, alaturi de teme de design unice si cu un aspect aerisit. In plus, sunt oferite integrari in platforma cu cele mai noi tool-uri lansate de Google, alaturi de functionalitatile necesare  procesului de optimizarea pentru motoarele de cautare.

Platforma ContentSpeed ajuta afacerea sa isi accelereze sansele de promovare in online, de afisare in prima pagina in Google, de crestere a vizibilitatii in social media si de atragere a traficului relevant pentru un numar considerabil de comenzi online.

Brandurile in crestere au nevoie sa faca cele mai bune alegeri pentru viitorul afacerilor pe care le reprezinta. Orice solutie ecommerce trebuie aleasa cu grija si trebuie sa aiba in vedere un set complet de functionalitati. Solutia Start-Up e full-option si reprezinta, cu atat mai mult, alegerea potrivita. Economisiti timp si bani si gasiti pe o singura platforma experienta acumulata de la peste 450 de afaceri care s-au lansat si folosesc cu succes aceasta solutie ecommerce.

Platforma online pentru start-up-uri e o solutie rapida si eficienta fiindca a fost gandita sa fie astfel dupa gestionarea indelungata si cu succes a nenumarate afaceri si magazine online din Romania. Brandurile care inainte se aflau la inceput de drum sunt azi nume cunoscute in piata, indiferent de domeniul in care activeaza. Fata de competitori, toate aceste business-uri au inteles de la bun inceput ca viteza de reactie, intr-un prezent care abunda in inovatii si milioane de produse si servicii, reprezinta cheia spre succes.

Indiferent de domeniu si indiferent de ideea de afacere pe care doriti sa o vedeti transformata in realitate printr-un magazin online, Start Up e solutia pentru un business la inceput fiindca vine si cu avantaje testate in piata de antreprenori cunoscuti: design responsive usor de personalizat, cloud hosting, licenta inchiriata, modul de administrare intuitiv si disponibil pe toate dispozitivele mobile.

ContentSpeed in Romania inseamna 14 ani pe piata de comert online si peste 450 de implementari ale platformei. Inseamna 4 premii GpEC castigate si peste 30 de specialisti dedicati solutiilor ecommerce. Inseamna sprijin dedicat si profesionalism de durata.

Conferintele de specialitate si evenimentele dedicate accentueaza reusitele unui expert in domeniu. Meritele ContentSpeed in piata sunt recunoscute astfel la nivel national, iar antreprenorii romani care au ales solutia Start-up pentru un business la inceput isi marturisesc, de asemenea, multumirea. Intr-o lume a vitezei si a concurentei acerbe, trebuie pus si mai mult accentul pe importanta deciziilor pe care le luam secunda de secunda pentru afacerea noastra.

Pentru antreprenorii romani, ContentSpeed Startup vine cu pachete de gazduire in cloud, cu importul produselor, cu un proces de comanda simplificat si intuitiv. Functionalitatile sunt complete, iar serviciile asigurate se traduc prin calitate exceptionala si o buna experienta a utilizatorului. Aceste servicii fac diferenta de la bun inceput intre afacerile aflate la inceput de drum, dar care isi doresc sa creasca rapid, si afacerile care inca testeaza diverse alte platforme open source.

Increderea in reusita inseamna si increderea in profesionisti, in munca pe care alti experti din domeniu o pot aduce ca o contributie esentiala in dezvoltarea cu succes a unui start-up.

ContentSpeed e platforma recomandata pentru brandurile la inceput de drum si reprezinta solutia care aduce succesul in e-commerce, indiferent de domeniu.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: magazin onlineafaceri micicreare siteafaceri onlineafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

10 avantaje ale unui magazin online fata de unul fizic

de Idei de afaceri
01 Iun 2022
Magazinele online au cucerit piata in Romania si din ce in ce mai multi antreprenori aleg sa-si desfasoare afacerile pe Internet. Inainte de a te...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]