Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 7 sfaturi pentru o afacere profitabila in 2014!

de Adela Simonescu 19 Aug. 2014 3413
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Care sunt secretele unei afaceri cu adevarat profitabile anul acesta? In mare, majoritatea afacerilor se bazeaza pe cateva reguli de aur principale.

Iata cateva dintre cele mai importante sfaturi de care sa tineti cont pentru o afacere cat mai profitabila:


1. Investiti resurse solide pentru a cizela ideea de afacere perfecta. Daca nu ati ales ideea de afacere perfecta, toate eforturile pe care le veti depune au cele mai mici sanse sa se concretizeze in castiguri financiare si non-financiare pentru voi si intreaga echipa de suport.

2. Puneti-va intotdeauna in locul clientului, oricand doriti sa luati o decizie, sa modificati o clauza intr-un contract, sa adaugati un ingredienta in lista de produse sau sa luati o noua directie in mediul de afaceri.

3. Tratati-va angajatii ca pe membrii familiei voastre. Daca nu se simt valorosi, importanti, utili si cu un viitor stralucit in fata lor, nu vor ramane in peisaj prea mult timp. Asa ca inainte sa cautati moduri in care sa le reduceti salariile sau moduri in care sa le inmanati noi sarcini si responsabilitati impovaratoare, ganditi-va la ei ca la copiii vostri.

4. Nu uitati ca acolo unde nu exista etica, banii nu raman prea mult timp in peisaj. Banii nu stau niciodata prea mult timp in buzunarele celui care face afaceri fara cap si fara coada, fara constitiinta curata, fara luciditate si viziune clara asupra impactului pe care il produce asupra clientilor, angajatilor, mediului economic.

5. Nu uitati ca orice afacere profitabila se cladeste in timp. Veti avea nevoie de timp indelungat pentru ca investitiile pe care le efectuati astazi sa devina surse de castiguri financiare si non-financiare pe viitor. Aveti rabdare, aplicati strategiile potrivite si veti avea parte de maxim de sanse de succes.

6. Nu neglijati faptul ca orice afacere este o mare familie iar familiile functioneaza doar cand deciziile sunt luate la comun, cand exista comunicare si transparenta, cand greselile se repara fara reprosuri si inducerea sentimentelor de vinovatie.

7. Nu va neglijati competitia insa nu ii lasati sa va acapareze atentia. Este esential sa stiti ce se petrece in tabara concurentei, insa daca va epuizati energia in aceasta directie, nu veti mai avea destul timp pentru lucrurile cu adevarat importante.







Tags: afacereafaceri de successucces in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Instructiuni simple pentru protectie 100%. Transforma-ti afacerea intr-o fortareata imposibil de cucerit

de Idei de afaceri
25 Apr 2023
Prima regula pentru o protectie informatica eficienta este sa iti instalezi un antivirus performant, pe care sa il actualizezi periodic. O alta...

Vrei sa-ti promovezi afacere pe YouTube? Iata cat costa 1 milion de vizualizari

de Florin Amariei
16 Sep 2019
Daca vrei sa iti promovezi propria afacere pe YouTube sau sa stabilesti o strategie online pentru companie la care lucrezi, atunci iata cat costa 1...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]