Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Actiunile Apple se vor cumpara in lei de pe bursa din Bucuresti

de Maria Nicutar 29 Mar. 2012 5166
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

ZF noteaza ca societatea de brokeraj Tradeville a reusit sa finalizeze ultimele teste si ca va aduce , in curand, pe bursa de la Bucuresti, actiunile Bank of America Corp., Intel Corp., Apple Inc., Visa Inc. si The Coca-Cola Company. Actiunile vor fi adue pe sistemul alternativ de tranzactionare ATS al BVB.

"Am finalizat cu succes testarea proceselor de decontare si transfer in Depozitarul Central ale actiunilor acestor societati. Am initiat procedurile pentru admiterea la tranzactionare a companiilor americane si speram ca intrarea la tranzactionare sa aiba loc cat mai devreme", a declarat Victor Stanila, reprezentantul de PR al firmei de brokeraj.

Astfel, pe ATS vor putea fi tranzactionate actiunile apartinand Bank of America, titlurile Intel, titlurile Apple, cele apartinand Visa si cele ale faimoasei companii Coca-Cola.

ZF mai noteaza ca cele cinci companii care isi vor avea actiunile listate pe BVB, sunt listate la bursele americane NYSE si NASDAQ. Tranzactionarea acestora la Bucuresti este posibila in cazul in care un broker roman le cumpara de pe bursele americane si le vine prin intermediul ATS-ului catre romani dornici sa isi investeasca banii in actiunile in cauza.

Pentru moment, investitiile in actiunile celor cinci mari companii amintite, sunt investitii dificile si destul de scumpe pentru romani. Cu toate acestea, dupa aducerea actiunilor la BVB, costurile vor fi mai mici si investitiile vor deveni mai accesibile romanilor care doresc sa isi puna banii in surse aducatoare de profit.

ZF mai noteaza ca o actiune Apple costa 618 dolari, o actiune Intel costa 28 de dolari si o actiune Coca-Cola costa aproximativ 28 de dolari.


Tags: actiuni appleactiuni intelactiuni visaactiuni coca-colaactiuni american bankactiuni bvbapple bvb

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]