Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Investitiile pe intelesul incepatorilor

de Ilinca Dobrescu 27 Iul. 2011 2939
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Investitiile de bani sunt modalitati prin care orice persoana incearca sa isi asigure un venit stabil, un venit care sa se prelungeasca cat mai mult timp posibil si care sa vina cu riscuri cat mai mici. Aceasta este valenta cea mai importanta a investitilor pentru orice doreste sa intre in aceste afaceri.

Cele mai populare investitii sunt cele legate de bursa si de tranzactiile care se poceseaza prin intermediul agentiilor de brokeraj. Investitiile sunt sustinute si decise si alaturi de brokeri, profesionisti abilitati si avizati sa va dea cele mai bune sfaturi legate de sursele pe care sa le aveti in vedere atunci cand detineti capital liber.

In primul rand, investitiile trebuie sa vina cu un scop, o misiune pe care trebuie sa o aveti in vedere. Stabiliti ce profituri doriti sa obtineti intr-o baza realista si rationala. Apoi veti sti, in functie de asteptari la ce nivel de tranzactii va puteti raporta.

Un alt element pe care trebuie sa il aveti in vedere este suma riscurilor la care va expuneti atunci cand investiti sume de bani. Stabiliti care este suma de care dispuneti si pe care sunteti pregatit sa o pierdeti. Acesta este cel mai mare dezavantaj in jocul investitiilor, si anume, faptul ca orice suma de bani vine cu riscurile sale.

Fie ca doriti sa tranzactionati pe piata valutara si obtineti un curs extrem de bun, fie ca doriti sa investiti bani in grau sau intr-o companie anume, lucrurile se pot schimba dramatic foarte rapid si trebuie sa aveti abilitatea de a prezice anumite schimbari care sa va afecteze sumele investite.

Brokerii sunt profesionisti care detin de multe ori abilitatea de a face schimbarile necesare inainte de a pierde bani din conturile dvs si de a face cele mai inspirate tranzactii pe termen scurt sau pe termen lung, in functie de cerintele dvs.

O buna modalitatea de a incepe sa investiti daca sunteti incepator, este sa demarati un proiect de simulare. Exista la ora actuala, in mediul online, numeroase software-uri de simulare care va pot da un inceput bun in acest domeniu. Aveti o limita de bani si numeroase optiuni intre care sa alegeti atunci cand doriti sa deveniti investitor pe piete variate.

Greselile si esecurile din simularile dvs va vor ajuta sa gasiti cea mai buna si mai putin riscanta modalitate de a va pune banii in locuri sigure si profitabile.
 




Tags: investitiiinvestitii incepatoritranzactii bursabrokeri bursacurs valutar

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

BVB: Fondurile deschise de investitii au afisat o scadere a activelor nete

de Bianca Tila
23 Feb 2023
Fondurile deschise de investitii au inregistrat o scadere a activelor nete de 31,2% in 2022 fata de 2021, ajungand la 17,431 de miliarde de lei, a...

Doar 5,7% dintre investitorii romani si-au vandut investitiile

de Bianca Tila
05 Aug 2022
In timpul scaderilor de pe burse, doar 5,7% dintre investitorii romani si-au vandut investitiile. O marja de 60% dintre acestia au ales sa nu faca...

Ghidul anului 2022 pentru investitii la BVB

de Idei de afaceri
10 Aug 2022
Ai banii pregatiti, dar nu stii cum sa-i folosesti pentru randament maxim? Ai la dispozitie un ghid care iti spune tot ce trebuie facut. Ai strans...

Guvernul aloca circa 6,3% din PIB pentru investitii in 2015

de Idei de afaceri
17 Dec 2014
Raportul privind situatia macroeconomica pe anul 2015 si proiectia acesteia pe anii 2016 – 2018, care insoteste proiectul Legii bugetului de stat pe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]