Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Miliardarul John Paulson mizeaza pe aur in urmatorii cinci ani!

de Ilinca Dobrescu 28 Feb. 2012 2754
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

John Paulson este sotul celei mai bogate romance, Jenny Paulson, el fiind cel mai mare investitor in SPDR Gold Trust. SPDR Gold Trust este catalogat ca fiind cel mai mare font cu investitii in aur listat public, cu un pachet de actiuni de 2,9 miliarde de dolari, scrie Capital.

Miliardarul John Paulson a anuntat sambata ca se va concentra cel mai mult pe investitiile in aur, in urmatorii cinci ani, scrie Capital. John Paulson mai afirma ca investitiile in aur sunt considerate de el cele mai profitabile si mai sigure in acest moment, mai ales din cauza depreciereilor monetare care urmeaza sa aiba loc pe masura ce guvernele lumii se pregatesc de un influx de capital in propriile economii, adauga o sursa Bloomberg.

Paulson mai adauga ca aurul reprezinta o aparare buna si in cazul unei eventuale dezmembrari a zonei euro si in fata inflatiei. Paulson a mai adaugat ca Paulson Gold Fund, un fond nou din cadrul Paulson & Co, este format in 55 de procente din banii sai proprii. Cu toate ca Gold Fund a scazut cu 11 procente in 2011 din cauza deprecierii cotatiei internationale a aurului, Paulson mizeaza in continuare pe aur.

"Suntem in continuare multumiti de posibilitatile Paulson Gold Fund in urmatorii cinci ani. Credem ca potentialul pozitiv depaseste eventualele riscuri in ceea ce priveste investitiile in aur", declara Paulson, citat de Capital.


Tags: investitii in aurinvestitor aurspdr gold trustpaulson gold fund

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]