Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 tone de aur! Atat a vandut BCR clientilor sai in 3 ani

de Victor Oancea 10 Iul. 2013 10116
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Banca Comerciala Romana (BCR) a efectuat vanzati de peste 2 tone de aur catre clientii sai, din 2009. In 2009 a avut loc lansarea serviciului de tranzactionare a aurului catre persoanele fizice, noteaza Economica.net.

Media ponderata (cu volumul) a tranzatiilor realizate este de peste 40 de kilograme de aur per tranzatie, conform datelor receptionate de Economica.net din partea bancii.

Cele 2 tone de aur vandute de BCR catre clientii sai, valoreaza suma de cca 300 de milioane de lei. O pondere importanta a acestor tranzatii a fost realizata prin intermediul diziei de private banking.

Conform publicatiei, BCR comercializeaza aur financiar, de 99,99% puritate. Aurul vine sub forma de lingouri si monede de aur de diverse marimi si gramaje.

„Tranzactionam lingouri de aur de diferite marimi inclusiv cele de 2g, iar dintre monezi cea mai vanduta este cea de 1/10 uncie (3.11g) si 1 uncie (31.10g) - numita „Filarmonica“. Astfel, volumul tranzactionat de noi in ultimele luni, s-a dublat comparativ cu inceputul acestui an", a adaugat Laura Hexan, sefa departamentului de produse de trezorerie - retail din cadrul BCR.

Mai mult, sa tinem cont de faptul ca pretul aurului din prezent este considerat un pret bun de achizitionare pentru cei tentati sa se refugieze in acest metal pretios.

Interesant de cunoscut este faptul ca in cadrul BCR, aurul se vinde in orice unitate, insa pe baza unei comenzi prealabile. Lingourile indeplinesc standardul "London Good Delivery" si fiecare moneda este batuta din aur de puritate 99,99% sau 24 de carate. Monedele poarta denumirea dupa orchestra Viena Filarmonica, mai noteaza publicatia amintita.


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: aur bcraur viena filarmonicaaur bcr monedebcr vinde auraur de 24 carate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]