Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A faurit Creatorul nostru alimentul perfect? Micuta samanta este remediul perfect pentru sanatate si afaceri!

de Zenobia Badescu 14 Nov. 2014 10684
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Chia - o samanta atat de mica, dar atat de puternica. Se pare ca da. Le-au consumat maiasii si aztecii, vechi civilizatii care considerau chia un aliment nepretuit. De la micile seminte isi luau forta aztecii antici care simteau ca acest aliment le aduce o energie si o putere supranaturala. Ii credem.

Toate studiile arata ca chia este cea mai bogata sursa vegetala de omega 3, avand un continut mai mare de omega 3 decat somonul, 5 ori mai mult calciu decat laptele integral si de 13 ori mai mult magneziu decat broccoli.

Ceva ce imi place mult, fiind cam gurmanda: semintele de chia ofera o senzatie de satietate ceea ce ajuta la controlul apetitului. Si sunt bune la gust, au o aroma usoara de nuca.

Poti folosi semintele de Chia pentru fripturi, tocanite, cartofi prajiti sau alte feluri principale, salate si deserturi. Poti prepara o delicioasa negresa sau poti adauga acest aliment in zeci de feluri de mancare si le poti face mai sanatoase instant.

Chia (Saliva hispanica) este o specie floricola din familia mentei, Lamiacae, originara din sudul Mexicului si a Guatemalei. Dar, cand am aflat beneficiile, am atentat si noi europenii la ea.

Semintele de Chia contin peste 35% fibre, mult mai mult decat taratele de grau sau semintele de in. Ai fi nevoit sa mananci 5 cesti si jumatate de cereale pentru cantitatea de fibre pe care o gasesti in doar cateva grame de seminte de Chia.

Semintele de Chia sunt un super-aliment complet!

Acestea ofera cel putin trei "energizante" de care corpul tau obosit are nevoie.
 
              Energizantul #1. Peste 30 de substante nutritive diferite in forma lor integrala. Fiecare bob mic de Seminte Chia contine un cocktail de substante nutritive de care organismul tau are nevoie cu disperare. Si orice medic iti va spune intotdeauna ca cel mai bine este sa iti obtii nutrientii din alimente.
 
              Energizantul #2. Fibre super-bogate. Toate fibrele din semintele de Chia iti incetinesc digestia, oferind o sansa nutrientilor sa fie absorbiti. De asemenea, uniformizeaza absorbtia de glucide, astfel incat celulele se aprovizioneaza in mod constant cu “combustibil”.
 
Cu toate acestea, chiar daca te umplu de energie, semintele de Chia nu te infometeaza, ci te ajuta sa nu te simti infometat.
 
              Energizantul #3. Dezvolta-ti musculatura! Cu alimentul natural care contine proteina perfecta. Fie ca esti vegetarian sau nu, muschii tau au nevoie de o multime de proteine pentru a ramane puternici si tonifiati. Semintele de Chia nu sunt doar mai bogate in proteine decat soia - proteinele sale sunt si mult mai complete.

Spre deosebire de soia, proteinele semintelelor de Chia contin toti aminoacizii esentiali de care organismul tau are nevoie pentru a construi masa musculara. Si nu este vorba despre proteine procesate cu substante chimice, cum sunt atat de multe produse pe baza de soia.

De aceea, eu numesc semintele de Chia - sursa perfecta de proteine. Vei obtine toate beneficiile consumului de proteine fara riscul la care te expui cand mananci carne rosie, de exemplu.

Gasesti aici mai multe informatii despre senzationalele seminte de Chia



Tags: seminteseminte de chiachiasuperaliment

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]