Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 lucruri care ne determina angajatii sa munceasca la nivel maxim de productivitate

de Ilinca Dobrescu 02 Aug. 2013 3137
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fiecare email al nostru se termina cu bine cunoscuta urare "Spor" sau "Spor la treaba" sau tot felul de alte variante. Oricare ar fi optiunea, una dintre dorintele comune oricarui manager, oricarui director, oricarui patron este ca angajatii sa munceasca cu drag si spor.

Nu neglijam faptul ca nicio sarcina nu se termina cu succes deplin decat atunci cand este efectuata de o persoane motivata, entuziasmata, determinata sa dea tot ce poate si sa isi depaseasca propriul nivel de performanta si toate asteptarile superiorilor sai!

Dar mai rar asa oameni. Sa tinem cont de faptul ca una dintre sarcinile noastre este de a ne motiva si remotiva si rasmotiva angajatii. In mod continuu trebuie sa investim in acest aspect, fie ca este vorba despre o motivatie de ordin financiar sau o motivatie care nu implica niciun cost banesc.

Pentru cei interesati sa iti ajute angajatii sa fie mereu motivati, iata 3 lucruri pe care sa puneti accentul:

1. Angajatii motivati sunt cei care au planuri si perspective stralucite.
Se poate sa fi angajat pe cineva pe pozitia de copywriter, insa ce se intampla atunci cand realizati ca el viseaza sa devina arhitect sau bucatar chef? Este clar faptul ca motivatia sa de a deveni cel mai bun in domeniul copywriting-ului este mai mult sau mai putin egala cu zero!

Asa ca primul lucru pe care trebuie sa puneti accentul este procesul de recrutare si calitatea acestuia!

2. Angajatii motivati sunt cei in care investim mereu. Atunci cand descoperi ca ultimii ani din viata ti i-ai irosit total pe o pozitie pe care nu ai promovat deloc, nu ai invatat mai nimic si nici bani nu ai strans, lumea ti se cam cutremura.

Pentru orice angajat, acest lucru devine un adevarat cosmar! Vrem sa stim ca dupa doi ani de munca, avem ce sa punem la CV si daca ar fi sa plecam sa ne cautam un alt loc de munca, asteptarile noastre ar fi net superioara pentru ca acum avem mai mult de oferit!

3. Angajatii motivati au superiori de calitate! Stim faptul ca atunci cand ai un sef execrabil, lucrurile nu au cum sa mearga bine. Mersul departamentului este total distrus. Nimeni nu poate sa munceasca la nivel inalt de performanta si nimeni nu are de gand sa isi faca un cuib solid. In fapt, cu totii se concentreaza astfel incat sa plece cat mai rapid catre alte companii.

Adevarul este ca sefii nostri devin, in timp, un fel de mentori, un fel de coach-i. Ei ne pot ajuta sa muncim mai bine, mai eficient, sa ne dezvoltam mai usor si mai eficient.

Insa acest lucru nu are cum sa se intampla decat atunci cand sunt oameni in care avem incredere, oameni valorosi care ne pot ajuta in ascensiunea noastra.

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: angajatiangajati valorosimotivarea angajatilor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Angajatii: Principalii jucatori care dicteaza succesul sau esecul in afacerile mici

de Idei de afaceri
09 Dec 2022
Afacerile te obliga sa devii mai agresiv, mai sociabil, mai dinamic si bineinteles, mai intelept. Dupa cum a demonstrat si campania lui Obama,...

Multinationalele se pregatesc de investitii in angajati

de Idei de afaceri
08 Feb 2022
Un nou studiu releva ca multinationalele vor sa investeasca mai mult in angajatii lor in 2022. Firmele din Romania nu vor sa piarda angajati!...

Top 3 lucruri pe care angajatii trebuie sa le stie

de Camelia Diaconu
15 Feb 2019
Cauti sa iti maresti echipa si iti doresti oameni seriosi si motivati? Ai o afacere de succes si vrei sa iti gasesti cei mai buni angajati? Iata ce...

Top 3 beneficii pe care si le doresc angajatii, extrasalariale

de Camelia Diaconu
28 Nov 2018
Ne aflam in perioada in care, pe langa salariul lunar, sunt importante si alte aspecte pentru a accepta un job nou. Angajatorii au inceput sa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]