Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 greseli uriase pe care sa nu le mai comiti si in 2013!

de Maria Nicutar 30 Dec. 2012 2872
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Numeroase sunt greselile care ne rapesc sansele de succes in afaceri. Numeroase sunt obstacolele care nu ne permit sa atingem cote inalte de profitabilitate. Numeroase sunt problemele pe care poate ca am fi putut sa le anticipam si sa le prevenim. Cu toate acestea, o prima greseala de care ne ferim in mod extrem este cea de a ne irosi energia pentru a ne deplange starea in care suntem si pentru a regreta greselile comise.

Multi experti din mediul de afaceri afirma faptul ca o sursa incredibil de mare care ne mananca in van energia este starea de regret, starea de frustrare care nu ne permite sa ne concentram pe ce avem de facut de acum inainte pentru ca lucrurile sa se urneasca in directia potrivita.

Asa ca pentru 2013 vom incerca sa ne concentram pe maniera in care putem sa evitam greseli pe care le-am mai comis, greseli care nu vor face altceva decat sa ne tina in loc. Iata si cateva dintre cele mai grave greseli pe care afaceristii le comit in mod constant:

1. Luam decizii pe fuga si nu ne bazam pe sfaturile expertilor si specialistilor.
Deciziile luate pe fuga reprezinta o realitate pentru numerosi antreprenori constienti ca, uneori, timpul nu este de partea noastra. Cu toate acestea, cei care vor sa ia cele mai bune decizii trebuie sa mizeze pe sfaturile si indrumarile expertilor si profesionistilor!

2. Nu intelegem faptul ca orice obiectiv pe termen scurt trebuie sa sustina un obiectiv pe termen lung si acesta, la randul lui, trebuie sa sustina viziunea. In fapt, sincer vorbind, putini sunt afaceristii care au o viziune clara pentru mersul afacerilor lor. Multi nu inteleg faptul ca in afaceri, cheia catre succes este reprezentata de trei elemente clare: continuitate, logica, consecventa.

3. Nu ne respectam clientii indeajuns de mult pentru ca acestia sa devina fideli brandurilor noastre. Cat timp inca mai vedem mari branduri care isi trateaza clientii in mod deplorabil, o putem spune cu mana pe inima ca nu merita sa atinga niveluri inalte de profitabilitate.

4. Nu punem pret pe angajatii nostri asa ca nici ei nu isi dau toata osteneala pentru ca afacerile noastre sa devina un succes veritabil. Este recunoscut faptul ca un angajat infloreste doar atunci cand are in jurul sau un model puternic pe care sa il admire si pe care sa il urmeze. Stabiliti care sunt strategiile care va vor motiva angajatii si cum sa deveniti un model pentru ei. Vor fi mai loiali brandurilor voastre, vor fi mai eficienti, vor munci cu mai multa pasiune pentru ca le-ati dat toate motivele.

5. Cheltuim prea multi bani in directii din care nu vin rezultate. Iata o greseala pe care multi afaceristi o comit. Multi aloca un buget prea mare pentru social media marketing si altii pentru coduri QR, unii cheltuie prea mult pentru branding personal si altii irosesc bani pentru cadouri pe care clientii lor le considera inutile. Stabiliti pe ce ati cheltuit banii in 2012 si care vor ramane, in 2013, sursele care MERITA sa absoarba alte fonduri banesti la fel de importante sau chiar mai mari.

Mult succes si afaceri prospere in 2013!



sursa foto: www.sxc.hu



Tags: afaceriafaceri 2013afaceri prosperecheltuieli afacerisucces in afaceriafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

De la afaceri mici la afaceri mari si invers

de Idei de afaceri
09 Feb 2023
Antreprenoriatul este actul de a fi antreprenor sau “cineva care profita de inovatie, finante si afaceri, intr-un efort de a transforma ideile si...

Promovarea afacerii pe Amazon. Nume si slogan

de Idei de afaceri
05 Apr 2024
Numele marcii este probabil printre putinele detalii la care e greu sa aduci alte schimbari mai tarziu. De aceea este esential sa alegi bine de la...

Productia si serviciile. Procesele de productie in afacerile agricole

de Idei de afaceri
11 Mar 2024
Procesul de productie reprezinta ansamblul operatiunilor care vizeaza activitati economice organizate social ce consta in obtinerea de bunuri...

Planificarea afacerii. Strategia de marketing

de Idei de afaceri
29 Mar 2024
Din punctul de vedere al planificarii de afaceri, strategia este ansamblul de operatii realizate in vederea atingerii unui obiectiv. Strategia de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]